Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS BC Sirius Tîrgu Mureș învinge pe Politehnica National Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.11.2016

ACS BC Sirius Tîrgu Mureș învinge pe Politehnica National Iași cu scorul de 70-55 (14-10, 18-14, 14-17, 24-14)

De la ACS BC Sirius Tîrgu Mureș s-au remarcat: Angel Robinson cu 18 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, Cherise Daniel cu 16 puncte (3x3) și 7 recuperări și Tear A Ja Nae Laudermill cu 13 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Emalia Avonna Galdeira cu 12 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Corin Rhonda Adams cu 10 puncte (2x3), 11 recuperări și 3 pase decisive și Ka Deidre Simmons cu 9 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Bravo fetelor
    Inca va puteti ridica ....

    u

    cu 7 ani în urmă (18.11.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    atitudine
    Nu am reusit sa ajung la meci dar am cateva nelamuriri. Dupa un meci extrem de disputat , pierdut la limita in fata campioanei a urmat o infrangere foarte dura in fata unei contracandidate la retrogradare. Cum se poate explica aceasta comportare ?Stiu ca sjnt restante la plata salariilor dar americancele nu stiu ca non-combatul nu se plateste in Romania. Cu procentaje in jur de 20% la Galdeira, Mosley si Adams nu cred ca vor convinge pe cineva sa le plateasca. Corect era sa nu joace deloc daca vor sa protesteze.
    Ce se va intampla ? Vor fi mintite in continuare si alungate fara bani cand se va constata ca nu mai sunt sanse . Asta este stilul " managerilor " ieseni.

    cu 7 ani în urmă (18.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!