Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC și-a definitivat lotul stranierelor

Valentin Todea

Valentin Todea
25.08.2015

Ultimul transfer extern pentru gruparea din Sfântu Gheorghe se numește Shante Marie Evans și evoluează pe poziția de pivot. Aceasta vine după doi ani de experiență în Europa, jucând ultima oară pentru Pays d’Aix Basket din Franța.

În ultimul sezon din liga a doua franceză, Evans a adunat medii statistice de 17.5 puncte, 11.0 recuperări, 1.2 pase decisive și 1.5 intercepții în 24 de partide. Având o înălțime de 1.84 metri și o greutate de 107 kilograme, sportiva a absolvit în 2013 Universitatea Hostra.

Jucătoarea a evoluat în sezonul 2013-2014 pentru formația bulgară Dunav 8806 Ruse, unde a contabilizat în competiția internă medii de 14.0 puncte, 7.9 recuperări, 1.4 assist-uri și 1.3 intercepții în 33 meciuri jucate, reușind să-și adjudece medalia de campioană. Americanca a evoluat de asemenea și în EuroCup în acea stagiune, unde a reușit statistici de 11.0 puncte, 6.3 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.2 intercepții în cele 6 partide în care a evoluat.

Baschetbalista a transmis un mesaj suporterilor lui ACS Sepsi SIC, prin intermediul paginii de facebook a clubului: „Sunt foarte nerăbătoare pentru sezonul care vine, am auzit că voi sunteți cei mai buni fani și știu că va fi un sezon grozav”.

 

*Foto: 2.bp.blogspot.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!