Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov, duel fără miză la Alexandria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov deschid seria de meciuri din a doua zi a turneelor din acest weekend. Cele două echipe vor începe play-off-ul de pe locurile 1 și 3.

În clasament sunt cinci puncte între ACS Sepsi SIC și Olimpia CSU. Formația din Sfântu Gheorghe are 35 de puncte cu 17 victorii și o înfrângere. Brașovencele sunt pe trei cu 30 de puncte (11/8).

Alb-verzile au început turneul de la Alexandria cu un succes clar cu gazdele, 85-61. Primele două locuri în clasament erau deja adjudecate înaintea acestui turneu. Era încă deschisă lupta pentru poziția a 3-a. Olimpia CSU Brașov a câștigat meciul decisiv cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 73-64, asigurându-și locul pe podium la finalul celor două faze din sezonul regulat.

Este a treia întâlnire în această ediție de campionat între ocupantele locurilor 1 și 3 la finalul stagiunii precedente. Ambele partide le-au revenit celor de la ACS Sepsi SIC, dar au fost două jocuri total diferite ca desfășurare. În tur alb-verzile s-au impus cu 78-70. Acestea au jucat la Brașov la două zile de la meciul din Turcia, cu Hatay.

Returul a fost dominat categoric de campioană, care s-a impus cu 89-52. Atunci a avut loc acel incident între Handford și Kilin, care i-a atras fundașului american de la Olimpia CSU o suspendare de o etapă și o amendă consistentă.

De la duelul din luna ianuarie ambele echipe au adus o jucătoare nouă sub panou. La Sepsi a venit Carley Mijovic care a debutat la turneele din faza a doua, cu evoluții bune. Ana Radovic s-a alăturat celor de la Olimpia CSU Brașov. Fosta jucătoare de la Alba Iulia a debutat pentru formația de sub Tâmpa la Final 8-ul Cupei.

Partida de astăzi este a 20-a între cele două formații, începând din 2012. ACS Sepsi SIC s-a impus în 18 dueluri directe, în timp ce singura victorie brașoveană datează din decembrie 2015.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov se joacă astăzi, de la ora 17, la sala Sporturilor din Alexandria. Vor arbitra: Alexandra Stan, Alexandru Ivan și Alexandru Stamate, supervizați de Mihai Caraion.

*foto: Balázs Gyurkó-Henning / Crow Security

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Antrenament
    Asadar un nou ,,antrenament,, pentru Calancea. Oare ce o sa inventeze dupa infrangerea de astazi?

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Brasovul si Calancea a inghitat sec :SEPSI SIC a facut scorul campionatului 104-56,cea mai rusinoasa invingere a brasovencelor !!FELICITARI FETELOR DIN SECUIME!!

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!