Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe învinge pe Politehnica National Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.11.2016

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe învinge pe Politehnica National Iași cu scorul de 63-59 (15-20, 13-9, 16-10, 19-20)

De la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-au remarcat: Tyaunna Dominique Marshall cu 32 puncte (2x3), 9 recuperări și 3 pase decisive, Tierney Rae Pfirman cu 8 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive și Annemarie Godri Parau cu 7 puncte (1x3), 2 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Emalia Avonna Galdeira cu 22 puncte (1x3), 4 recuperări și o pasă decisivă, Corin Rhonda Adams cu 15 puncte (3x3), 3 recuperări și 2 pase decisive și Dominique Mosley cu 10 puncte (2x3), 9 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Romance
    Meciul s-a decis la nivelul jucatoarelor autohtone. Daca la echipa campioana, Parau, Hutanu si Stoienescu au avut contributii importante, la echipa gazda, Danalache dar mai ale Aursulesei au fost depasite de miza partidei. Aursulesei a fost de multe ori " din alt film" demostrand niste lacune tehnice nepermise la acest nivel.
    In rest un meci frumos, cu doua echipe care au luptat exemplar 40 min si cu 2 galerii care si-au sustinut favoritele cu mult fayr-play pe toata durata partidei

    cu 7 ani în urmă (07.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean :

    ...re...romance
    Este usor de acuzat fara sa privesti in ansamblu, ce experienta are? Este foarte greu sa vii de la nivel de juniorat cu maxim 15 jocuri in liga I apoi sa ai pretentii de la un sportiv sa confirme in liga nationala...Romancele isi doresc, crezi ca nu vor sa confirme sau intra in teren fara dorinta? Din pacate asta-i nivelul deocamdata, trebuie multa munca si rabdare...nu este vina lor ca romancele sunt slabute, eu as spune fara experienta, este vina conducerii ca nu au adus macar 1-2 romance cu experienta si in timp sa se foloseasca cate putin si de romancele tinere si fara experienta. Echipa trebuie sustinuta si aplicata politica pasilor marunti si cu declaratii de bun simt din partea conducerii...meci frumos, foarte frumos si echilibrat doar experienta mai multa a facut diferenta.

    cu 7 ani în urmă (07.11.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      sustinere
      Am fost in permanenta, de-a lungul timpului,un sustinator al tinerilor baschetbalisti romani si nu mi-a facut placere sa-i critic dar aici NU discutam despre lipsa de experienta ci despre A,B,C -ul baschetului. Poate ca din cauza emotiilor nu reusesti sa prinzi o minge, mai gresesti o pasa dar SA NU FACI BLOCAJ defensiv este inadmisibil, sa alergi pe teren de parca nu stii schemele si sa nu faci blocaje pt coechipiere este iar nepermis. Chiar si faulturile le-au facut aiurea...Aceste critici sunt indreptate in special catre Aursulesei care a cochetat ani buni si cu loturile nationale de junioare si de la care asteptam un aport defensiv mult mai important. Danalache macar este o luptatoare si pune mult suflet si determinare in faza defensiva.

      cu 7 ani în urmă (07.11.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      O româncă cu nume e mai scumpă decât o străină gen Galdeira, regula cu un român pe teren face ravagii, cum scoate una capu' începe să ceară salariu invers proportional cu prestatia. Cât privește junioarele... E poveste veche! La vârsta de 18 ani practic termină junioratul, CN U20 nu mai există, majoritatea se lasă deoarece nu au încă valoarea să facă pasul la LNBF.

      cu 7 ani în urmă (07.11.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!