Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe învinge pe Universitatea Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.01.2017

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe învinge pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 61-55 (13-18, 14-18, 14-13, 20-6)

De la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-au remarcat: Tyaunna Dominique Marshall cu 15 puncte (1x3) și 4 recuperări, Chandra Harris cu 13 puncte și 8 recuperări și Amanda Clara Thompson cu 11 puncte, 27 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Taneisha Harrison cu 13 puncte (1x3) și 5 recuperări, Dajana Butulija cu 13 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă și Brittany Janelle Denson cu 9 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Petricevici
    As vrea sa ne spuna si noua cum le-au motivat pe fete, de au dat doar 6 puncte in 10 min? Mai stai?

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      motivatie
      Echipa Sepsi este motivata cu dragoste fata de un public minunat iar U este motivat cu ura de un xenofob.

      cu 7 ani în urmă (17.01.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    Demisia Petricevici
    Cum de este posibil sa pierzi un meci pe care ai in mana trei sferturi,in utlimul sfert???Marchez in 10 minute 6 goluri!!!Greseala tactica pentru care este vinovat Petricevici.Dincolo de faptul ca are un comportament discutabil este si xenofob,ne respectand nici macar unele obiceiuri ale gazdelor,obiceiuri care nu contravin nici unei prevederi ale federatiei de baschet.Lipsa de bun simti,drept pentru care gazdele au avut reactie dura fata de antrenorul Universitatii! Dati demisia domnule Petricevici!!!Fiti mai sportiv si mai educat!!!Peste doua saptamani reveniti in Sfantu Gheorghe,incercati sa va comportati mai civilizat!!!

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Tihi
      Domnu Tihi, intr-adevar niciunde nu este interzis cantatul imnului dar in acelasi timp asta nu inseamna ca trebuie toata lumea sa stea nemiscata pentru ca se canta imnul unei minoritati, care in caz ca nu stiati joaca in Romania, in campionat romanesc si cu multe jucatoare de nationalitate romana. Nici la noi la Cluj nu ne asteptam sa stati drepti si sa nu vorbiti cand cantam imnul lui U. Apoi voi v-ati comportat urat cu Dragan si fetele injurandu-le si huiduindu-le. Iar sa zici de Dragan ca trebuie sa-si dea demisia e absolut jenant cand el e un antrenor cu campionate si cupe in palmares si un om care a muncit enorm pentru baschetul din Romania. Si legat de civilizatie poate reusiti sa nu injurati in 2 saptamani cand jucam la voi si daca locuiti intr-o tara sa scrieti corect.

      cu 7 ani în urmă (15.01.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Hihi
      Mai chichi,intai de toate nu mai provoca lumea,ca apoi daca te face cineva franjuri,pe buna dreptate,incepi sa tipi ca esti minoritar persecutat!In alta ordine de idei,inainte de a-si da Dragan demisia,solicit demisia profesoarei tale de limba romana,ori pentru ca nu te-a invatat nimic,ori pentru ca te-a trecut clasa fraudulos!

      cu 7 ani în urmă (15.01.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Povesti
    Fara Dragan eram istorie, eram desfiintati. Haide "U"

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe channingfrye :

    ...
    Inscrieti-va in campionatul maghiar daca vreti sa va respecte cineva obiceiurile.

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    campionat
    Daca Sepsi se inscrie in campionatul maghiar nu se mai duce nimeni la meci. Oriunde in tara asta spectatori se duc pentru Sepsi. Sau n-ati observat?

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!