Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC a depășit suta în duelul cu Olimpia CSU Brașov

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut o nouă victorie clară în duelurile cu Olimpia CSU Brașov. A fost 104-56 în meciul de la Alexandria, pe sferturi: 32-8, 29-10, 20-16 și 23-22.

Alb-verzile au început partida cu Godri-Părău, Neagu, Marshall, Webb și Mijovic. Olimpia CSU Brașov le-a avut în 5-ul de start pe Handford, Pesovic, Irimia, Al Ash Hab și Higgins. Neagu și Marshall au desprins formația din Covasna la 9-2 în minutul doi. Brașovencele au marcat doar prin Higgins în primele patru minute, iar scorul devenea 13-4. Triplele lui Neagu și Dzankic au dus ecartul la 17 puncte, 23-6 în minutul 7. Alb-verzile au continuat să se distanțeze într-un sfert în care alb-albastrele au găsit greu drumul spre coș. 32-8 a fost scorul la prima pauză.

Jocul a continuat în aceeași direcție și în sfertul secund. Elevele lui Zoran Mikes au continuat să se distanțeze și aveau un avans de 43 de puncte la jumătatea partidei, scor 61-18. Ecartul a ajuns la 50 de lungimi cu trei minute rămase din sfertul trei, la 75-25. Dzankic a scuturat plasa de la distanță și a stabilit scorul la ultima pauză, 81-34. Sepsi s-a distanțat la 54 de puncte grație reușitelor de la distanță. Dumitrache a punctat de două ori de după semicerc în finalul partidei și a stabilit scorul final, 104-56.

Alb-verzile au făcut diferența cu cele 18 reușite de la distanță, față de 5, dar au avut și cinci coșuri de două puncte în plus. 47-38 a fost scorul la recuperări.

Ruzica Dzankic și Gabriela Irimia au fost coșgheterele partidei cu câte 13 puncte. De la ACS Sepsi alte 7 jucătoare au fost în double-digits: Webb, Hamilton-Carter și Marshall cu câte 12 puncte, Stoenescu și Neagu cu 11, iar Mijovic și Godri-Părău au avut câte 10 puncte.

De la Olimpia CSU au mai fost în double-digits: Radovic cu 12 puncte, Handford cu 11 puncte (double-double cu 12 recuperări) și Higgins cu 11 puncte.

Pentru ACS Sepsi SIC urmează duminică meciul cu formația de pe locul secund, CSM Satu Mare. brașovencele au încheiat faza a doua a sezonului regulat și au următorul meci în play-off, cu ocupanta locului 6, săptămâna viitoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!