Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC a reușit un nou record de triple în această ediție a LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.03.2018

Liderul campionatului a stabilit un nou record de triple marcate în această ediție de campionat în întâlnirea cu Olimpia CSU Brașov, de la Alexandria. Alb-verzile s-au impus cu 104-56 și au scuturat plasa de la distanță de 18 ori.

Precedentul record era de 16 reușite de după semicerc și aparținea gazdei turneului doi al grupei 1-5, CSBT Alexandria. Teleormăncele au marcat cele 16 triple într-un meci încheiat după o repriză de prelungiri, cu gazdele de la Cluj învingătoare, cu 85-79.

ACS Sepsi SIC a obținut o victorie categorică în compania formației de pe locul 3, după ce conducea la pauza mare cu 61-18. Alb-verzile au avut un procentaj foarte bun la aruncările de la distanță în acest meci, 51%. 18 din cele 35 de șuturi încercate și-au atins ținta. Elevele lui Zoran Mikes au avut procentaj mai bun de afară decât din interiorul semicercului, de unde au marcat jumătate din încercări, 22 din 44. Trei jucătoare au înscris de trei ori de la distanță: Neagu, Stoenescu și Dzankic.

Teodora Neagu a avut 100% la triple în acest meci, cu 3 din 3. Ancuța Stoenescu și Ruzica Dzankic au marcat 3 din 5 aruncări de la distanță (60%).

Alte trei alb-verzi au marcat de două ori de după semicerc. Tunde Kilin a înscris 2 din 3 (67%), Tyaunna Marshall a avut 2/5 (40%), iar Adrienne Webb a înscris de 2 ori din 6 încercări (33%).

Au mai contribuit la noul record de triple: Nathalie Fontaine (1/2), Carley Mijovic (1/3) și Annemarie Godri-Părău (1/3).

ACS Sepsi SIC are o medie de 7,8 triple reușite/meci în cele 19 partide pe care le-a jucat în această ediție a LNBF, cu 22,6 încerccări/partidă. Media este de 34,4%.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Jucam din ce in ce mai bine!!!Bravo fetelor,FELICITARI !! Succes la repetarea acestui frumos rezultat!

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!