Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC continuă parcursul perfect din campionat

Paul Olar

Paul Olar
06.03.2017

ACS Sepsi SIC continuă să domine Liga Naţională de baschet feminin. Formaţia din judeţul Covasna s-a revanşat oarecum pentru eşecul din Cupa României şi a învins-o în ultima etapă pe CSM Târgovişte. Partida disputată pe terenul fetelor lui Cătălin Tănase s-a încheiat la scorul de 59-54.

Confruntarea nu a oferit prea multe realizări pe tabela de marcaj, astfel că după primele 10 minute, tabela indica 10-15 pentru Sepsi. Baschetbalistele lui Zoran Mikes au rămas tari pe poziţii şi au intrat la cabine sub adăpostul a 15 puncte, 17-32. CSM-ul s-a revanşat totuşi în partea a doua, când Monique Coker şi Porchia Green au ieşit la rampă pe faza ofensivă. Târgovişte a redus chiar din diferenţă şi a egalat la 51, cu un minut rămas din meci. S-a mers aşadar în prelungiri, acolo unde Tyaunna Marshall şi Janeesa Jeffery au decis soarta disputei.

Janeesa Jeffery a totalizat 15 puncte, 7 recuperări şi 4 pase decisive. Tot 15 puncte a izbutit şi Tyaunna Marshall, alături de 8 recuperări şi 2 pase decisive.

În replică, Monique Coker a pus pe tabelă 20 de puncte, 14 recuperări şi o recuperare. Porchia Green a avut 14 puncte, 6 recuperări şi 4 assist-uri.

*Foto: Dudea Cristian/ CSM Târgovişte

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!