Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC nu slăbeşte ritmul

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
24.02.2013


45 - 76

9-19; 10-18; 5-28; 21-11



Statistica

Dacă în etapa trecută problema echipei antrenată de Mădălin Piperea a fost apărarea, Florina Diaconu reuşind să înscrie nu mai puţin de 37 de puncte, de data aceasta atacul a fost cel care a dezamăgit, teleormănencele marcând doar 5 puncte în sfertul 3 şi un total de 45 de puncte.

Gazdele încep mai bine meciul şi conduc cu 4-0 după coşurile marcate de Bucică şi Arnold, dar oaspetele răspund cu o serie de 17 puncte consecutive. Pe finalul sfertului diferenţa se reduce la 10 puncte după aruncarea de la distanţă a Adelinei Ştefan (9-19).

Deşi aceeaşi Adelina Ştefan reuşeşte un coş cu fault şi transformă şi libera suplimentară, elevele lui Csaba Deri se distanţează pe tabelă graţie punctelor aduse de Mekia Valentine şi Elena Dincă. Milica Ivanovic transformă la rândul ei de la 3 puncte pentru a stabili scorul pauzei mari: 19 - 37.

Sfertul al treilea este dezastruos pentru gazde, echipa din Sfântu Gheorghe începând perioada cu 9 puncte consecutive. Viorela Rus reuşeşte primele puncte pentru echipa sa după mai bine de 3 minute, dar face imediat 3 greşeli personale. De partea cealaltă, Wampler este exactă de la nivelul liniei de pedeapsă şi diferenţa creşte la 41 de puncte (21-62) înainte ca Ashley Arlen să reuşească al doilea coş al echipei din Teleorman din a doua jumătate a meciului.

Oaspetele nu mai forţează în ultimele 10 minute şi echipa din Alexandria reuşeşte să-şi adjudece sfertul al 4-lea deşi le pierde pe rând pe Rus, Arnold şi Arlen pentru acumularea a câte 5 greşeli personale. Este sfertul Danielei Bucică, cea mai bună marcatoare a gazdelor, de partea cealaltă Jasmin Bailey transfrorma cu precizie de la linia de aruncări libere. După ce marcase ultimele puncte ale primului sfert, Adelina Ştefan închide tabela la 45-76.

Remarcatele partidei au fost: Daniela Bucică (13 puncte, 4 pase decisive, 2 intercepţii), Adelina Ştefan (10 puncte, 3 recuperări) şi Shanita Arnold (8 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive) pentru Alexandria, respectiv Jence Rhoades (14 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive), Mekia Valentine (17 puncte, 14 recuperări, 2 intercepţii) şi Jasmin Bailey (11 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepţii) pentru Sfântu Gheorghe.

foto: sepsi-sic.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    multumiri
    dorim prin aceasta cale sa multumim organizatorilor, organelor de ordine si spectatorilor teleormaneni pentru atitudinea de fair play demonstrata fata de suporterii si fata de echipa Sepsi SIC. nu in ultimul rand multumim domnului din alexandria pentru garoafele oferite fetelor din echipa si din galerie. vom veni si data viitoare cu drag in alexandria respectiv va asteptam la fel in sft gheorghe.

    cu 11 ani în urmă (24.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe teofil :

    Cu multa placere !
    Chiar daca nu acesta este numele meu adevarat, ci doar un nick-name, va multumsc pentru apreciere. Fac acest lucru de mai mult timp tuturor echipelor vizitatoare, dar si echipei noastre. Buchetul acordat la sfirsit este pentru MVP-ul echipei noastre. Mult succes mai departe echipei D-voastre.

    cu 11 ani în urmă (25.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!