Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC se impune în fața celor de la Olimpia CSU Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
15.03.2017

ACS Sepsi SIC s-a impus în fața celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 81-57, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea din Sala Sporturilor Szabo Kati a început cu echipa gazdă la conducerea partidei, scorul după primele trei minute de joc fiind 8-0. Echipa de sub Tâmpa a reușit să revină în joc, scorul actului inaugural fiind egal, 18-18. Sfertul secund a fost unul foarte echilibrat, cele două echipe mergând cap la cap. Scorul indicat de tabela de marcaj după primele 20 de minute de joc a fost 37-37.

După revenirea de la cabine, echipa din Sfântu Gheorghe a reușit să facă diferența, distanțându-se pe tabela de marcaj, scor 51-41, cu șase minute rămase din penultimul act. Elevele lui Zoran Mikes au reușit să își mărească avantajul până la terminarea actului, scor 59-45, înaintea ultimelor zece minute de joc. Ultimul act a aparținut gazdelor care s-au impus cu scorul 81-57.

Tyaunna Marshall și Chay Shegog au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor cu câte 18 puncte. Marshall a mai adăugat 8 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Shegog a mai reușit 5 recuperări.

De partea cealaltă, Michaela Houser a terminat partida cu 21 de puncte, o recuperare și 5 pase decisive. Dora Ardelean a terminat partida cu 10 puncte și 2 recuperări. Kristina Higgins a reușit 8 puncte și 12 recuperări.

foto: Gyurko-Henning Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!