Stiri

ACS Sepsi primește vizita semifinalistei EuroCup din sezonul trecut

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.10.2017

ACS Sepsi SIC joacă miercuri primul meci pe propriul teren în această ediție de EuroCup. Sala nouă din Sfântu Gheorghe va găzdui duelul cu Hatay BB, liderul grupei D după prima etapă.

Formația turcă a participat sezonul trecut în Euroligă, clasându-se pe locul 5 în grupă cu 7 victorii și 7 înfrângeri. Această poziție a permis echipei să meargă în play-off-ul EuroCup. În sferturi a trecut de Wisla Can-Pack cu +13 per ansamblul dublei manșe. În semifinale au fost doar formații din Turcia, iar Hatay a cedat la 12 puncte disputa cu AGU Spor.

În prima etapă din actuala ediție a EuroCup, Hatay a învins acasă pe Piestanske Cajky, scor 82-58, astfel că ocupă prima poziție în grupă. Courtney Paris a fost cea mai bună marcatoare a celor de la Hatay. Colosul de sub panou a încheiat partida cu 23 de puncte și 19 recuperări, cu 38 în dreptul eficienței. Snytsina și Ben Abdelkader au urmat-o cu  14 puncte, iar Mitchell a avut 10. Formația turcă este în grupul de șase care au câștigat ambele partide disputate în debutul de campionat.

ACS Sepsi SIC ocupă locul trei în grupă după ce a cedat în deplasarea de la Torun cu 69-84.Tyaunna Marshall a fost cea mai bună marcatoare la formația din Sfântu Gheorghe, cu 20 de puncte, urmată de Stoenescu, 17 puncte. Alb-verzile se confruntă în continuare cu problema accidentărilor, cu Webb out pentru o perioadă lungă, iar Părău și Dzankic au absentat și la meciul de sâmbătă, din campionat, de la Galați.

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Hatay BB se joacă miercuri de la ora 19 la Sepsi Arena. Vor arbitra acest meci: Dumitru Stasiev (Moldova), Nemanja Ninkovic (Serbia) și Milen Tsvetkov (Bulgaria), cu Vlado Cvetkovski (Macedonia) comisar.

*foto: CROW SECURITY / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!