Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi revine pe terenul unde a primit primul trofeu de campioană

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.10.2017

CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se reîntâlnesc într-o partidă oficială după un an și jumătate. În sezonul 2015-2016 cele două formații au jucat 6 meciuri directe, câștigate toate de Sepsi. Au fost două în sezonul regulat, unul la Final 4-ul cupei și cele trei din finala campionatului. Atunci trupa lui Zoran Mikes a câștigat primul său titlu după ce s-a impus cu 82-57, 64-50 și 86-53.Stoenescu, Godri Părău, Kilin și Marshall sunt și acum la Sepsi, alături de antrenor.

Scorul general al confruntărilor directe, din 2012 până acum, este 11-9 în favoarea campioanei. CSU Alba Iulia a avut 8 victorii la rând între aprilie 2013 și noiembrie 2014. De atunci până în martie 2016 au urmat 10 succese la consecutive pentru ACS Sepsi. În ultima stagiune CSU a evoluat în eșalonul secund, având probleme financiare după sezonul în care a fost vicecampioană, în timp ce covăsnencele au reușit un al doilea titlu la rând.

În acest sezon campioana României are 4 victorii din 4 în campionat. Formația din Covasna joacă iarăși în Liga Națională între două meciuri din EuroCup. CSU Alba Iulia a început campionatul cu două înfrângeri, după care a obținut două succese la rând.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se joacă sâmbătă de la ora 18. Brigada de arbitri este compusă din Amalia Marchiș, Cristian Trofim și Alexandru Nicolae, supervizați de Marius  Marinescu.

*foto: Crow Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!