Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

ACTUALIZARE. Cuza Sport Brăila a dat lovitura în lupta pentru promovare: l-a legitimat pe Mihai Silvășan!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2017

ACTUALIZARE 13.04

La conferința de presă de după meciul doi al seriei dintre U BT Cluj-Napoca si SCM U Craiova s-a reluat discuția, destul de neplăcută, privind transferul lui Mihai Silvăsan la Cuza Sport Brăila. Pentru a nu lăsa loc de îndoială, cu riscul de a nu mai putea publica stiri false pe data de 1 aprilie, dorim să confirmăm faptul că informația prezentată nu este adevărată.

Redacția Total Baschet îsi cere scuze pentru neplacerile create prin dezinformarea de 1 aprilie, însă scopul a fost să punem un zâmbet pe buzele cititorilor nostri înaintea unui playoff extrem de agitat si atractiv. Avem tot respectul pentru jucătorul si antrenorul Mihai Silvăsan, persoană care si-a dedicat întreaga viață sportivă culorilor alb-negru. 

Transferul lui Cuic la Timba Timisoara nu este o gluma :)

------

Cuza Sport Brăila a dat lovitura pe piața transferurilor în Liga 1. Gruparea de la malul Dunării a reușit o mutare surpriză în lupta pentru promovare legitimându-l pe Mihai Silvășan, actualul antrenor al liderului ”U” BT Cluj-Napoca. Retras din activitate, Silvășan a fost convins de către managerul Mircea Totolici să-i ajute pe brăileni la Turneul Final din iunie, eveniment ce va fi organizat, cel mai probabil, la malul Dunării.

Transferul, ținut secret până la această oră de către brăileni, a fost realizat de către Cuza Sport înainte de expirarea perioadei de transferuri. Contactat de către site-ul nostru, Totolici a ezitat să acorde mai multe detalii, însă în cele din urmă a confirmat legitimarea.

Da, într-adevăr, avem o înțelegere cu Mihai Silvășan pentru turneul final. Atât vă pot spune. Am făcut tot ce ne-a stat în putință ca această informație să nu iasă în presă până la finalul campionatului în prima ligă. În afară de mine și Mihai, doar cei de la Federație mai cunoșteau de acest transfer. Cred că de acolo aveți informația și nu mi se pare corect că a ajuns la voi, dar asta e. Ne dorim promovarea în prima ligă.

Informația a fost confirmată și de către sportivul de 32 de ani care și-a petrecut întreaga carieră la Cluj-Napoca.

Da, voi juca la Turneul Final al Ligii 1. Nu mi se pare un transfer „bombă” după cum îl numiți voi. Sezonul se va încheia la momentul Turneului Final, voi fi în timpul meu liber.

Întrebat dacă consideră o problemă faptul că nu a mai evoluat de două sezoane, Silvășan a răspuns negativ.

Nu cred că este o problemă faptul că nu am mai jucat de doi ani. Sunt în formă, chiar mai intru la antrenamente cu băieții, iar nivelul în Liga 1 nu este unul ridicat. Îmi era dor să intru pe parchet și doresc să-l ajut pe Mircea. A început un proiect frumos.

Ediția 2016/2017 a Ligii 1 pare a fi cea mai echilibrată din ultimii ani, șase echipe luptându-se pentru accederea la Turneul Final respectiv promovarea în Liga Națională de Baschet masculin. Nivelul ridicat din acest an a atras atenția mai multor sportivi retrași din activitate ce au fost reactivați de către cluburile din țară. Pe lângă Mihai Silvășan, Cuza Sport Brăila l-a reactivat pe Andrie Căpușan în timp ce la Timba Timișoara va evolua Branko Cuic, fostul căpitan al clujenilor obținând recent cetățenia română.

Actualmente Cuza Sport Brăila este singura formație ce a înregistrat o singură înfrângere în actuala stagiune a Ligii 1, fiind cotată cu prima șansă la promovare.

Mai citiți și:

Branko Cuic a semnat cu BC Timba Timişoara

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Porcarie !
    Astia nu au pe ce arunca banii ? Propuneri de jucatori romani pt celelalte echipe candidate la promovare : Hristu Sapera, Claudiu Fometescu, Cristi Achim, Tudor Costescu. Ca transferuri externe : Michael Jordan
    Pt Politehnica Iasi am rezolvat transferul lui Horia Paun si Virgil Stanescu.
    Cat de jegos poti fi sa te pretezi la asa ceva ? Sau cat s-a oferit ca se se preteze Silvasan si Ciuc la asa ceva ?

    cu 7 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari !
    Foarte buna gluma :(( desi eu nu ma mai ocup de multi ani de poante din astea. De altfel articolul l-am citit pe 2.04 si nu era cazul sa ma gandesc la astfel de "glumite " Bine ca ati dat ACTUALIZARE , astazi pt ca era foarte posibil sa va il injure si altii pe Silvasan in perioada 02.04.2017.......actualizare

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!