Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE: Darrel Bowie a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din București

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2018

darrel bowie injunghiat braila

Au apărut primele informații cu privire la motivele altercaţiei în care au fost implicați sportivii americani Darrel Bowie și Joseph McClain, componenți ai formației Cuza Sport Brăila.

 

UPDATE, ora 16:00 Darrel Bowie a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din București. Încă de dimineață, medicii brăileni au început formalitățile pentru acest transfer. Sportivul a fost înjunghiat în abdomen, iar colonul a fost înțepat în trei locuri, provocându-i peritonită și hemoperitoneu. Deși doctorii au reușit să-l opereze la timp și să-l stabilizeze, tânărul se află încă în pericol de a face complicații, iar pentru siguranța lui s-a luat această decizie.

 


Update: Surse din cadrul clubului au afirmat faptul că sportivii au venit însoțiți la local de fetele din Brăila și nu s-au întâlnit cu ele în pub. 

 


Se pare că cei patru americani ai Brăilei se distrau la o terasă din centrul orașului, când Bowie și McClain au abordat două femei aflate la o masă alăturată, spun surse totalbaschet. Atât că cele două femei nu erau singure, ci însoțite de mai mulți bărbați care când s-au întors la masă i-au găsit pe americani acolo. Astfel, s-a iscat un scandal monstru cu sticle sparte de mese, pumni și cuțite. Bowie si McClain au fost apoi înjunghiaţi în urma altercaţiei.

Ambii sunt acum internați la spital, iar starea lor este stabilizată. McClain a suferit o plagă toracică penetrantă, care i-a ajuns la plămân, dar starea lui este bună. Mai gravă este situația lui Darrel Bowie. Americanul de 24 de ani a suferit o plagă toracică și una abdominală cu leziune intestinală. El va fi transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București.

*foto: Cyclone Fanatic

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    difrente culturale
    + ura rasiala + mafie
    + hormonii americanilor

    asta a dus la incidentul asta care le-a rapit un sezon din cariera acestor sportivi.

    Pacat, au crezut ca vin in RO la distractie si sa mai castige si un ban si se intorc acasa nenorociti. Invatatura de minte si pentru ei si pentru toti oficialii de cluburi care ar trebui sa le faca un minim orientation sportivilor veniti din alte culturi, in cadrul careia sa le explice care e treaba cu baietasii din Braila.
    Din nou pacat, mare pacat de situatia asta.

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Corect
      Au nevoie de o minima instruire cum sa se adapteze si sa se fereasca de scandal. Altceva nu e de facut deocamdata, caci nu am avea spatii in inchisori daca ar fi sa inchidem toti infractorii din tara.

      cu 5 ani în urmă (17.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!