Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE FOTO. Aproximativ 150 de suporteri sibieni au rămas în afara Sălii Sporturilor din Târgu Mures la începutul partidei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.04.2017

ACTUALIZARE 20:55

Toți cei aflați în fața Sălii au fost lăsați să intre la pauza mare a jocului.

ACTUALIZARE 20:12

Pe adresa de mail a redacției a sosit o poză cu o tribună a sălii. Poza a fost realizată înainte de primul angajament al partidei, iar tribuna este în mare parte neocupată. Aproximativ 150 de suporteri au rămas în afară Sălii Sporturilor din Târgu Mures după ce oficialii mureseni au afirmat că nu mai sunt bilete.

În această seară, cu începere de la orele 20:00, este programat meciul 4 al seriei dintre BC Mures Târgu Mures si CSU Sibiu la Sala Sporturilor din Targu Mures. Oficialii mureseni au anunțat de vineri că fanii echipei de pe Cibin vor putea intra în incinta Sălii Sporturilor doar pe baza Cărții de Identitate si în limita a 60 de persoane.

Măsura a stârnit un val de nemulțumiri din partea sibienilor, prezenți în număr mare la meciul 3, având în vedere că a fost impusă doar pentru jocul de sâmbătă. Cu toate acestea fanii sibieni au luat cu asalt resedința județului Mures si actualmente aproximativ 200 de persoane se află în fața Sălii Sporturilor. 

Potrivit oficialilor mureseni, biletele s-au epuizat, iar reprezentantii jandarmeriei afirmă că 10% din capacitatea sălii trebuie să rămână neocupată. 

Vom reveni cu informații pe parcurs!

49 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Csu
    Intotdeauna se intoarce roata.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • viking33 :

    Sala
    La tv se vad o mulțime de locuri goale în sală

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Mda...
      Cica Jandarmeria a cerut 10% din capacitate sa fie liberă. Dar ce nu inteleg eu este ca baschetul nu e fotbal, Nu se bat ca sa fie nevoie de intervenție majora. Iar la tv chiar langa sibieni sunt câțiva suporteri de la Mureș. Dar ca la noi la nimeni din pacate.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Abonamentul e peste bilet
      Cine are abonament nu este obligat sa mearga;

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    ikam
    Foarte bine au făcut. Dacă e adevărat că mureşenii au cerut pentru săptâmâna trecută 180 de bilete şi nu li s-au alocat decât 60, e foarte bine. Şi mai degrabă îi cred pe ei, pentru acolo am cunoştinţe, decât pe sibieni.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    locuri libere
    Acele locuri libere sunt pentru ca multi sibieni nu si-au ocupat locurile pe care le-au cumparat ci se ingramadesc pe locul galereiei (cele 60-80) acordate de club. Ocupa chiar locuri care in mod normal sunt ale noastre cu abonament de ani buni.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Icsbxjkdrj
      Sa știi si tu ca in afara de cele 60 de bilete noi cei de la Sibiu nu am mai putut cumpara am intrat fără bilet toți ceilalți pe USA din lateral dreapta care era deschisă pentru suporteri mureșeni lasă tu biletele si locurile.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      artiflics
      Lasa vrajeala. Am vazut cu ochii mei biletele unora din voi. Stiu si faptul ca multi de la voi au fost fara bilete, iar maimulti suporteri BCM au rămas afara CU BILET.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Icxrexqut
      Au foat câțiva care si au procurat bilete cu ajutorul câtorva cunoștințe și-n Mureș dar restul am intrat pe gratis dar asta e dacă nu ați avut nevoie de bani ne am descurcat cu ajutorul vostru.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Lungu
    La porcarii de genul asta bag mana în foc ca este mana lui. Nu mă așteptam la așa ceva din partea mureșenilor pe care îi consider niște oameni sinceri și corecți. Nu știu despre ce se vorbește aici ca ar fi cerut 180 de bilete în meciurile de la Sibiu și ar fi primit 60, ce sa faca si cu astea din ce s-a văzut la tv au fost acolo o mana de oameni. Îmi aduc aminte la Cluj, acum câțiva ani buni, tot așa sibienii primiseră un număr de bilete. Ei au venit mult mai mulți și pe loc li s-a găsit un spațiu suplimentar ... Mă rog, e treaba fiecăruia, dar șicanele astea sunt penibile.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      Caracter
      Pai tu compari Clujul cu Muresul?
      Daca am avut vreodata ceva anti U, am avut cu cativa dintre jucatorii echipei, insa niciodata cu oamenii din Cluj ;)
      Am fost de multe ori in Cluj si o sa mai merg, il cunosc destul de bine, consider ca clujenii sunt cei mai de treaba oameni si cumsecade, mai rar gasesti asa ceva ;)
      Ce s-a petrecut astazi la Mures e incalificabil, nici nu ma gandeam ca se poate asa ceva.
      Dar noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de baschet ;)
      HAI CSU!

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    precizari
    Oficialii mureseni nu au anuntat ca nu mai sunt bilete disponibile ci ca nu mai sunt bilete disponibile pentru fanii sibieni din cele 60 de bilete asigurate pentru fanii CSU la cererea clubului CSU.

    1. Accesul fanilor echipei adverse nu este o premiera: anul trecut la ultimul meci de la Oradea echipei BC Mures i s-au asigurat 120 de locuri. Cand mergeai sa cumperi bilet ti se cerea buletinul si daca erai din Tg Mures primeai bilet in zona alocata fanilor echipei adverse. In momentul in care cele 120 de bilete pentru mureseni s-au terminat muresenilor care au vrut sa cumpere bilete nu au mai putut sa o faca si nimeni nu a facut scandal pentru ca asta era intelegerea intre cluburi. 2. Pentru cele doua meciuri de la Sibiu Clubul BC Mures a primit de la CSU Sibiu 60 de bilete. Oficialii BC Mures au cerut mai multe si AU FOST REFUZATI de catre OFICIALII CSU SIBIU! Acestia au spus ca asigura doar 60 de bilete. La meciurile de la Tg Mures oficialii mureseni au intors "favoarea" clubului CSU Sibiu si au acordat doar 60 de bilete asa ca multumiti oficialilor de la CSU Sibiu pentru cele 60 de bilete. End of story. 3. Conform primelor cercetari ale celor de la jandarmerie ( inca nu este finalizata ancheta) una din usile laterale ale salii a fost fortata si pana s-a aflat o serie de fani (si locali si CSU Sibiu) au patruns in sala in mod neautorizat. Dupa finalizarea cercetarilor vinovatii vor fi trasi la raspundere. 4. La meciurile de baschet firma de paza si jandarmeria isi pregatesc efectivele atat in functie de numarul de spectatori cat si de numarul de fani ai achipei adverse (in acest caz 60 persoane). Gradul de umplere al salii nu are relevanta intrucat organizatorii (cei care raspund in final de buna desfasurare) decid cate bilete se vor vinde, atentie: pe langa abonamentele existente! Ei nu sunt obligati sa vanda bilete pana la capacitatea maxima a salii iar aici si firma de paza & jandarmii au un cuvant de spus si ei. Informatiile de mai sus le-am aflat discutand dupa meci cu mai multe persoane (de la firma de paza si din staf_ul BC Mures in dorinta de a incerca sa lamuresc sursele acestui scandal.




    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      ???
      Ce legatura are asta cu faptul ca ei voiau sa ne legitimeze cand cumparam bilete? Nici asta nu era o problema dar ei nici nu au mai vandut. Niste idioti pentru ca pana la urma oricum am intrat toti la pauza , fara bani, cu bilete de la jandarmi dar am intrat. Oricum o sa vina o nota de palta frumusica de la jandarmerie pentru buna organizare ;)

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JKN
    No offence dar mai citeste o data postul meu unde am scris ca nu noi am inventat asta si ca la randul nostru la finala de la Oradea a trebuit sa ne legitimam si cand locurile alocate noua (120) s-au terminat nu am mai putut cumpara bilete. Ce nu pricepi?

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCn
      Se pare tu nu pricepi. Ce anume nu intelegi? Ca e ilegal sa ceri unei persoane buletinul? Sau ca e o mare mizerie sa minti lumea ca vinzi bilete cu o ora inainte de meci si sa nu mai faci acest lucru? Sau ca e o si mai mare mizerie sa lasi anumiti suporteri sa intre pe usa din spate fara bilet si celorlalti sa le spui ca nu mai sunt bilete ? Vrei sa iti mai spun? Mai am.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JKN
    Fa o plangere daca esti asa de sigur si vezi ce raspuns o sa primesti.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AA14:

      10% liber
      Sa intelegem ca masura de siguranta recomandata de Jandarmerie si pusa in practica de BC Mures era valabila doar pentru sferturile 1 si 2?
      Ca dupa pauza a intrat toata lumea, deci nu a mai fost nevoie sa se aplice restrictia :)!
      Cu alte cuvinte, clubul BC Mures a incalcat ordinul Jandarmeriei sau ca sa fiu putin mai bland, l-a incalcat doar pe jumatate! :)

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    Domnilor de la Total Baschet
    Era pe vremuri o vorba: un ziarist se documenteaza din trei surse inainte de a scrie ceva. In sala erau locuri libere pentru-ca huliganii sibieni au blocat intrarile si n-au putut sa intre muresenii cu bilete si abonamente. Multi mureseni cu bilet au plecat sa poate urmarii meciul la televizor la barurile din apropiere. Pe poza ce ati afisat sunt peste 75 la suta mureseni de cifrele 150 sibieni si 200 de persoane pica din start. La intrarea laterala se dadeau biletele muresenilor rezervate prin telefon dupa lista (din pacate asa functioneaza rezervarea online la noi ),iar sibienii au fortat intrarea (fara bilete). Daca sunteti un site impartial va asteptam scuzele de rigoare. Ati patat imaginea unui oras . Puteti sa scrieti un articol despre arbitrajul din ultimele 2 meciuri. Cu stima.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Sa fim seriosi
      Esti plin de ura. Uita-te in oglinda si jura ca e adevărat ce ai scris.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    alesandru
    poti sa ma cotrazici? dar cu argumente

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Ok
      1. Huliganii sibieni? V-a agresat cineva, verbal macar?
      2. Au blocat intrarea si nu au putut sa intre mureșenii? Hai serios acum.
      3. Rezervare online prin telefon? Hai pe bune, de cate ori a funcționat sistemul asta despre care nu a știut nimeni pana ieri?

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      saracu alex
      Este filmul pe net cum au fortat intrarea din lateral agresand oamenii clubului. Da au blocat intrarea. Rezervarea prin telefon a functionat pana ieri cand a fost inpiedicat vanzarea biletelor de baietii vostrii. Alta intrebare? Ai fost la meci sau te documentezi de pe total baschet?

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Am fost la meci.
      Am intrat impreuna cu fanii mureșeni. Cu bilet cumparat de un prieten din Mureș. Care a prezentat buletinul ca sa creadă baietii care vând ca e pentru CNE trebuie. Hai sa o lăsam asa. Voi le aveți pe ale voastre cu arbitrii , noi cu biletele

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      alexut
      Tinere eu recunosc ca clubul nostru e vinovat in mare parte pt. situatia creata cu biletele .Daca nu se dadea comunicatul cu buletinul nici nu veneati in numar asa de mare. Dar asta nu va scuza comportamentul josnic. Sunteti o galerie frumoasa dar stii cum e in viata ,lucrurile bune se uita repede dar greselile se tin minte toata viata. Iar despre tine ce sa zic. Cand eu vin cu argumente tu zici sa o lasam asa.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Tinere
      Nu ai venit cu niciun argument. Mi se pare totuși jignitor pentru timpul meu liber sa continui discuțiile cu cineva care se tine tare in gura ca noi am fost cei vinovați ieri si nu cei discriminați. Am stat in sala la voi înconjurat de oameni din Mureș si ma bucur ca ei nu gândeau ca tine.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    baiete
    uita-te la film si sa-ti fie rusine

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    baiete
    uitate la film .e pus de huliganul bogdan troanca de la voi

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    :)
    Bine îngeraș. O sa ma uit. Duminica placuta si turație scăzută.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      alexut
      Duminica placuta la fel.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Multumesc
      Iti lansez o provocare. Haide marți la Sibiu, sa vedem meciul impreuna.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      da, da
      iti iau si bilet

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Super!
      Răspuns in concordanța cu atitudinea clubului din orasul Marosvásárhely.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe claudiu branga :

    discriminare la Tg. Mures
    Ceea ce s-a intamplat la Tg. Mures se numeste DISCRIMINARE!
    Oficialii clubului au incercat, initial prin comunicate de presa ambigue (vezi comunicatul adresat suporterilor sibieni), sa-i descurajeze pe sibieni sa faca deplasarea la Tg. Mures pentru meciul de sambata. Vineri seara l-am sunat pe ofiterul de presa Kádár Zoltán pentru a afla cum pot achizitiona bilete pentu mine, sotia si fiul meu care jaoca baschet la juniori. Acesta m-a intrebat imediat de unde sunt, ca apoi sa-mi spuna ca biletele se pot achizitiona de la secretariat sambata intre orele 9/10(nu era sigur) si 15. Pentru ca nu se vindeau bilete conform acestui program l-am sunat din nou sambata la ora 11. A avut un discurs politicianesc (nu stia nimic nici despre program nici daca mai sunt bilete - chiar mi-a dat un nr. de telefon sa aflu singur). In acest timp, sotia a sunat pe nr. pe care mi l-a comunicat si i s-a spus ca mai sunt cca. 300 de bilete care se vor pune in vanzare la ora 19. I s-a atras atentia sa se prezinte cu CI deoarece nu se vand decat persoanelor cu domiciliul in Mures. I-am semnalat acest lucru d-lui. Kádár Zoltán care mi-a spus ca i se pare normal sa nu vanda bilete sibienilor, chiar daca erau locuri, pentru ca si lui i s-a intamplat asta in trecut (n.b. nu la Sibiu!). Cand i-am atras atentia ca aceasta este discriminare, mi-a raspuns ca "suntem in Romania si aici orice se poate". L-am rugat sa publice pe site faptul ca nu se vor vinde bilete decat pe baza CI de Mures, dar a refuzat. Urmarea acestei discutii a fost un nou comunicat pe site-ul BC Mures prin care se transmitea (n.b. sibienilor) ca:"Deoarece cererea a fost foarte mare pentru meciul din această seară, biletele aproape s-au epuizat.
    De aceea ultimele tichete de intrare se vor vinde cu o oră înaintea partidei la intrarea din față a Sălii Sporturilor.
    Vă mulțumim!
    Hai BC Mureș!"
    Trebuie subliniat faptul ca la ora 19, sibienilor, care asteptau in fata salii sa cumpere bilete inca de la ora 9, li s-a spus ca toate biletele s-au vandut. Unde, cand si cui s-au vandut cele cca. 300 de bilete care mai erau disponibile la ora 11?!?!
    Ca simplu cetatean al Romaniei (european?!) si iubitor al baschetului de oriunde ar fi el, ma declar total indignat ca un club de baschet isi permite sa trateze astfel iubitorii acetui fenomen de oriunde ar fi ei.
    Ar trebui sa invatam cu totii din aceasta INTAMPLARE?!?!
    Nu putem perpetua la nesfarsit astfel de practici!

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      domnu discriminat
      cand s-au cerut 180 de bilete pt mures si nu s-au dat numai 60 de ce nu ai reclamat? cand ati afisat si ati trigat mesaje vulgare in sala din Mures unde erai ? cand ati fortat intrarea laterala bruscand angajatii clubului de ce n-ai comentat. V-ai de baiatul tau ce educatie primeste.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe claudiu branga:

      Dl. BJ
      Nu sunt domnul discriminat, spre deosebire de dv. mi-am precizat numele. Nu fac parte din nicio galerie. Nu sunt de acord cu nicio forma de violenta. Tocmai de aceea, intuind ca exista posibilitatea ca lucrurile sa degenereze, am luat decizia sa nu imi expun familia. Asa ca am urmarit meciul televizor alaturi de sotia si fiul meu (care te asigur este foarte bine educat).

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Atenție!
      Domnul bj nu accepta sub nicio forma o opinie bine argumentata!

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Imnul știm noi cui
    Fiind târgumureșean, frustrat eram
    Si ma culcam adesea pe ureche
    Ca la noi in sala galeriile nu veneau
    Si noi n-avem pereche.

    Un freamăt lin venea din ram in ram
    Ca sibienii vin la noi in neam
    Sa cânte, nu sa sufle
    Precum a noastra oaste.

    Dar Lupu cel neprihanit,
    De noi chiar huiduit,
    Fiind baiat iscusit,
    A ocolit o noua lege!

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      bravo
      Vad ca nu esti tocmai din galerie. Daca nu aveai ochelarii de cai puteai sa vezi ca v-am felicitat galeria. In meciul din ianuarie contra noastra ati cantat si ati dansat tot sfertul 4 si dupa meci cu jucatorii pe melodia lui Tudor Gheorghe si atunci chiar ca eram invidios.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu marty :

    stimate bj
    Personal iti voi spune doar odata si nu voi intra in dialog cu tine pt ca nu merita. La 5 minute dupa ce suporterilor de la sibiu li sa transmis ca biletele au fost epuizate am mers impreuna cu un prieten din mures (care nu are treaba cu baschetul) la intrarea din lateral unde dupa ce a aratat CI-ul personalului de la paza am intrat in camera din dreapta unde o doamna dealtfel amabiala, ne-a vandut 5 bilete pt mine(bineinteles dupa ce ne-am legitimat inca odata, doar amicul, ca doar nu eram prost sa ii spun ca sunt din Sibiu). NU AM AVUT NICI O REZERVARE TELEFONICA. (Deja deveniti tot mai penibili cu scuzele). Iar intreg meciul am stat in galerie alaturi de 2 doamne foarte amabile(probabil acolo au avut abonamente pt ca nu au vrut sa plece) si care la fiecare cos se bucurau vehement fara nici cea mai mica problema, repet, inconjurate de zeci de suporteri din Sibiu. Conducerea clubului vostru a reusit sa strice o seara baschetbalistica frumoasa, si tot degeaba pt ca toti sibienii au vazut meciul din sala si nu la tv din barurile din apropiere. Pt suporterii adevarati din mures, jos palaria si Respect. Echipa din Mures a fost mai buna.FELICITARI

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    stimate marty
    Vezi ca la mures asta e nume de femeie. Eu am scris procedura oficiala cum e cu rezervarea biletelor la telefon ,dar nu ai capacitatea de a intelege. Poate au pus in vanzare biletele rezervate nepreluate pana la ora aia.Am zis ca conducerea nu a procedat bine cu comunicatul. Felicit pe cele doua doamne care v-au supurtat dar eu am vazut vreo 20 de oameni care au plecat de la locurile lor cu abonament din cauza comportarii voastre.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Bj?
      Blowj0b?

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu marty :

    ......
    Din penibil in penibil cu scuzele. Apropo de maine la Sibiu probabil se vor pune in vanzare biletele, si cu siguranta la ora meciului nu vor mai exista de vanzare (la fel ca si la alte meciuri de la Sibiu) daca doresti pot sa stau eu maine la coada vreo 2 ore si sa-ti cumpar si tie cateva. In rest o Duminica frumoasa.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      martinica
      Cine se scuza baiatule? Biletele le luam maine online. Dar poate te inchide pana marti ca ai spart usa la Mures si ai bruscat organizatorii.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      bj
      ...se "vorbeste" frumos cu tine si tu iesi cu mizerii. Daca in MS @marty e nume de femeie, atunci ce?, ce sa vada? @Totalbaschet sunt dispus sa fac ceva pentru a completa unora anumite lipsuri din educatia celor sapte ani de acasa.
      Ma angajez sa fac rost de doua bilete unor bj'ei, tdm'ei....etc cand vor sa-si urmareasca echipa favorita in deplasare la Sb. Va rog pe dumneavoastra sa-i numiti pe cei care "au nevoie" se sustinerea noastra (cred ca nu numai a mea) in functie de postarile lor pe acest site. Sa-i primesc cu bratele deschise, sa vada ca nu suntem diferiti, ca suntem bine intentionati si ca iubim si ne bucuram de acelasi sport.

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Discriminare
    De azi inainte daca mai aud vreun muresean vorbind de discriminare sincer o sa ii rad in fata. Ieri dupa ce abia am reusit sa intram (nu mai intram in detalii, s-a vorbit mult despre acest lucru) in timp ce se intona imnul Romaniei am fost scuipati si facuti tigani de suporterii mureseni. Eu nu vreau sa generalizez pentru ca multi sunt oameni ok in sala aia dar pe viitor ar trebui sa va fie rusine sa aduceti in discutie discriminarea. Acum chiar o meritati.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      discriminatule
      stii cine te-a scuipat mincinosule? Tordai din Rai.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Bravo BiJei
      La titlul de "Ingramaditul site'ului " ii faci concurenta puternica lui TDM.
      Nu te lasa, lupta in continuare.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      auzi cesavasazica
      ai fost la meci?

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    bj
    bj, am doar un sfat pt tine: sunt ceva reduceri la televizoare de calitate pe emag. Ar fi bine sa cumperi unul pt a urmari de marti in colo playoff-ul.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!