Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Goran Martinic a revenit la BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.08.2015

Actualizare - 03.08.2015 Ora 18:40

Sursele site-ului nostru s-au adeverit și de această dată, Goran Martinic revenind în curtea vicecampioanei României, BC Mureș. Totodată, pe lângă transferul muntenegreanului, mureșenii au anunțat faptul că jucătorul Goran Gajovic va continua în alb-albastru, în timp ce un fost jucător al echipei, Liviu Dumitru, va fi noul preparator fizic al formației pregătite de Audrius Prakuraitis. 

 


Conducătorul de joc muntengrean, Goran Martinic, este aproape de a reveni la BC Mureș, după cum informează surse apropiate site-ului nostru. Sportivul ajuns la 28 de ani a petrecut stagiunea precedentă în Ungaria la Falco Szombathely.

 

Sportivul muntenegrean care măsoară 1.80 metri a strâns 29 de prezență în prima ligă maghiară. Goran Martinic a avut medii de 20.9 puncte, 4.8 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.3 intercepții în 33 de minute jucate în medie pe meci. Falco Szombathely, echipa pentru care a evoluat sportivul muntenegrean, a fost eliminată în prima rundă a playoff-ului de către de Atomeromu Paks.

Goran Martinic a petrecut 3 sezoane în România. El a sosit în stagiunea 2011/2012 la CSM București, echipă pentru care a evoluat până în 2013. În vara lui 2013, Martinic a trecut în curtea lui BC Mureș pentru care a prins 26 de meciuri în LNBM cu medii de 18.8 puncte, 5.3 pase decisive, 3.5 recuperări și 1.7 intercepții pe meci.

De-a lungul carierei sale, Goran Martinic a mai trecut pe la Locven Cetinje, KK Ulcinj și Vojovidina Novi Sad, pe lângă echipe enunțate mai sus.

*Foto: FIBA Europe

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Oau !
    Dăăă, Doamneeeeeee !!!

    cu 8 ani în urmă (01.08.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Again ca la Jovanovic...fabulos jucator, doar ca trebe doua mingi cumva:))

    cu 8 ani în urmă (03.08.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms:

      Prakuraitis...
      ...rezolvă el cumva problema !!!

      cu 8 ani în urmă (03.08.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!