Stiri

ACTUALIZARE. Ivan Kuburovic s-a accidentat și nu va evolua pentru Neuchatel

Paul Olar

Paul Olar
22.09.2014

ACTUALIZARE, 22 septembrie - Potrivit site-ului eurobasket.com, Ivan Kuburovic a suferit o accidentare și nu va activa la Neuchatel. În locul ex-iugoslavului, elvețienii au apelat la serviciile unui american.

.........................................................................................

Union Neuchâtel Basket debutează pe 4 octombrie în noua ediție de campionat elvețian. Gruparea galben-albastră dă piept cu Boncourt, iar în acest meci va evolua, foarte probabil, Ivan Kuburovic.

După aventura din România, sârbul a ales să se întoarcă în “Țara Cantoanelor”, semnând cu Neuchâtel. Extrema a îmbrăcat maieul lui U BT Cluj-Napoca și s-a remarcat în Liga Națională cu medii de 12.5 puncte, 5.0 recuperări, 1.9 pase decisive, 1.2 intercepții și 11.8 la eficiență. Totodată, plavul a bifat 4 prezențe în Cupa României.

Sportivul născut în anul 1981 a mai evoluat de-a lungul carierei la SAV Vacallo, Beopetrol Belgrad, BC Niksic, Sloboda Uzice, Zdravlje Leskovac, Poplak Igokea, Kavala sau Elizur Ashkelon.

Antrenată de Emmanuel Schmitt, Union Basket dispune de o serie de baschetbaliști cu origini africane. În plus, coleg cu Ivan Kuburovic va fi și un fundaș american.

*Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    Ivan este accidentat
    http://www.eurobasket.com/Switzerland/basketball.asp?NewsID=377035

    Conform eurobasket, Ivan Kuborovic nu mai poate juca la Neuchatel din cauza unei accidentari..

    cu 9 ani în urmă (22.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Paulolar :

    @tumero
    Multumim pentru precizare!
    La ora redactarii articolului, site-ul eurobasket.com nu publicase nicio stire referitoare la Ivan Kuburovic si transferul sau in Elvetia. Noi am scris materialul bazandu-ne pe informatiile noastre si cele oferite de presa elvetiana.
    O zi placuta!

    cu 9 ani în urmă (22.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!