Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Marko Djurkovic nu a semnat cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.08.2015

Marko Djurkovic nu a semnat cu BCM U Pitești. Informația apărută pe eurobasket.com a fost negată atât de către jucătorul cât și conducerea clublui din Trivale.

Mai mult de atât, conform surselor noastre, baschetbalistul se află în negocieri avansate cu SCM Universitatea Craiova.

Regretăm confuzia creată.

 


 

BCM U Pitești l-a repatriat pe Marko Djurkovic, după cum anunță portalul de specialitate eurobasket.com. Pivotul sârb în vârstă de 28 de ani revine în Trivale după un periplu în care a trecut la Gaz Metan Mediaș și încheiat la Rabotnicki în Macedonia.

Marko Djurkovic a fost om de bază la Gaz Metan Mediaș în sezonul 2014/2015. Pivotul a avut medii statistice de 15.9 puncte, 10.7 recuperări și 2.0 pase decisive pentru o eficiență de 17.4 unități în 35.2 minute petrecute în medie pe meci. În sezonul în care a activat la BCM U Pitești, Djurkovic a avut cifre de 10.8 puncte, 7.5 recuperări și 1.8 în 25 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin.

Finalul sezonul 2014/2015 l-a găsit pe Marko Djurkovic în Macedonia. În 9 partide jucate pentru Rabotnicki a strâns medii de 6.9 puncte și 3.2 recuperări.

De-a lungul carierei sale, Djurkovic a mai jucat la echipe precum Sloga, Ibon Niksic, Borac Nektar, Igokea Aleksandrovac, Krka Novo Mesto, Vahostav Zilina sau Zepter Viena.

Marko Djurkovic va începe astfel pentru a treia oară la rând sezonul competițional în România.

4 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Nu ne deranja daca se intorcea- ca a fost jucator bun si luptator- dar sincer cu liberele ne-a scos peri albi...

    cu 8 ani în urmă (04.08.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Re
    Managerul echipei a spus ca vor mai veni 3 straini, un fundas, o extreme si un pivot! Sper sa fie de valoare ridicata, totusi nu inteleg de ce mai luam un fundas, avem deja Stamenkovici, Ross si Adi Tudor...Voi ce parere aveti?Fortza BCM U!!!

    cu 8 ani în urmă (04.08.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      lot
      Exact la asta ma gandeam si eu.ne trebuiesc jucatori pe poz 3 ,4si 5.dar fara 3 jucatori buni...n-avem nicio sansa.

      cu 8 ani în urmă (04.08.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    Antrenor
    Am incredere in noul antrenor, CV-ul il recomanda ca fiind cel ce ia deciziile si nu conducerile cluburile ii dicteaza jucatorii pe care sa ii antreneze, sper ca va creea un grup unit care sa "joace". Cel mai probabil lotul va fi definitivat in iarna, trebuie neaparat o extrema sa stie de la 3 puncte

    cu 8 ani în urmă (04.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!