Stiri Liga I Masculin

ACTUALIZAT. Steaua - Vabova se reia fără spectatori. Steaua învinge

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2013

ACTUALIZAT, ora 21:10

Steaua București a câștigat cu 102 - 47 partida cu Vabova Sf. Gheorghe și se mențin pe prima poziția a Seria I din faza de calificare a Ligii 1 masculin.

Petkovic a marcat 31 puncte, fiind principalul realizator al steliștilor. Paliciuc a terminat în double double, cu 27 puncte și 12 recuperări, iar Dodoc a avut 23 puncte.

Cel mai bun jucător de la Vabova a fost Deak, cu 11 puncte și 10 recuperări. Fekete a marcat 16 puncte, iar Samuilă a avut 10.

În urma acestui rezultat, Steaua acumulează 14 puncte din 7 partide disputate. Vabova ajunge la egalitate cu CSU Ploiești 2 și are nevoie de o victorie la mai mult de 4 puncte în fața prahovenilor în ultima etapă pentru a se califica la Turneul semifinal.

Statistica partidei

În celălalt meci al seriei, CSU Galați a învins pe terenul lui Cuadripol Brașov cu 90 - 65. Galațiul este pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte și nu mai poate pierde această poziție și nici calificarea în faza următoare.

------------------

ACTUALIZAT, ora 20:10

Partida se reia deși arbitrii indicaseră, după cinci minute de așteptare, finalul meciului. Steliștii protestează, dar Albert Vancsa, antrenorul de la Vabova, spune că a crezut că s-a tras cu pistolul.

La decizia jandarmilor, spectatorii vor fi evacuați din Sala Mihai Viteazu.

------------------

Partida dintre Steaua București și Vabova sf. Gheorghe a fost întreruptă în minutul 18:09 la scorul 44 - 17 în favoarea Stelei.

Echipa din Sf. Gheorghe a părăsit terenul motivând că nu se simt în siguranță după ce fanii echipei gazdă au dat cu o petardă în sală!

Vom reveni cu detalii!

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!