Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ALEGERI 2017. Mircea Cristescu: "Cred că mă recomandă realizările de când am devenit manager la U-BT si membru în Biroul Federal"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.05.2017

Vineri, 5 mai, începând cu orele 10:00 la Arena de Baschet din Bucuresti va avea loc Adunarea Generală Ordinară de Alegeri în cadrul Federației Române de Baschet. Site-ul nostru a contactat fiecare candidat la presedentia FRB cat si la pozitia de membru in Biroul Federal, adresandu-le mai multe întrebări legate de activitatea lor de până acum cât si de proiectele pe care doresc să le impună.

Mircea Cristescu, managerul formației U BT Cluj-Napoca a răspuns afirmativ invitației noastre si a vorbit despre candidatura sa la Biroul Federal.

Care sunt realizările dumneavoastră din ultimii ani ca membru în Biroul Federal?

În primul rând doresc să va scriu ca realizările în cadrul Biroului Federal sunt ale Federației si nu individuale.

Din aceste realizări cea mai importantă consider ca este organizarea EuroBasket 2017 unde am facut parte din echipa câștigătoare. De 12 ani de cand sunt membru in Biroul Federal consider ca Liga Națională de Baschet Masculin a evoluat an de an astfel încât majoritatea sălilor sunt pline iar Liga cred ca se află în primele 10 din Europa ca si consistență chiar dacă menținem un jucător român pe teren, iar aproape jumătate din campionat se vede la televizor.

La nivel de juniori obiectivul de dezvoltare a fost atins astfel încât acum sunt probabil de 10 ori mai mulți legitimați decât în 2004. Toate meciurile ale echipelor naționale de fete si băieți au fost organizate cu succes la Cluj culminând cu recordul de audienta (aproape 6000 spectatori) la meciul Romania - Turcia (feminin) din campania pentru calificare a Campionatului European. Revin si spun ca aceste eforturi au fost colective.

Introducerea unui manager sportiv obligatoriu la echipele de seniori.

Ce vă recomandă pentru a ocupa poziția de membru în Biroul Federal?

Cred că mă recomandă realizările si faptele de când am devenit manager al clubului U-BT si membru în Biroul Federal.

De ce Mircea Cristescu si nu un alt candidat?

Aici cred că vă pot răspunde cei care vor vota.

Care sunt proiectele dumneavoastră pentru următorii patru ani?

Fiind din partea seniorilor o sa incerc ca Liga Națională să fie si mai atractivă și puternică, iar la nivel de echipă de seniori să reusim peste 4 ani să ne calificam prin rezultate la Campionatele Europene si de ce nu la Jocurile Olimpice după aceea.

La nivel de juniori să schimbam câteva reguli la baby si minibaschet pentru a face trecerea mai ușoară de la copii la juniori. Să încercăm să scoatem jucători compleți la 18 ani pentru o trecere mai ușoară la seniori prin dezvoltarea antrenorilor.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Oradea forever
    Mi se pare că sunteți putin cam optimist dle Cristescu în ceea ce priveste calificarea la JO. Nici la europene nu as fi prea entuziasmat întrucât nu stim nimic de sportivii care evoluează afară, Olah de exemplu.Sunt- nu sunt de
    natională? Cât despre naturalizarea lui Scottie Wilbekin nu se mai stie nimic. Succes

    cu 6 ani în urmă (04.05.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      E bine
      sa iti propui lucruri marete!! Un adevarat manager asta face.
      ...Obiective mari, victorii mari. Obiective mici,....pe termen lung sunt daunatoare.

      cu 6 ani în urmă (04.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!