Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2014. Louis Darby: "Am încercat să facem ceva pentru fani"

Paul Olar

Paul Olar
16.04.2014

An perfect pentru americanul Energiei Rovinari, Louis Darby. La nici trei zile după câștigarea Cupei României, baschetbalistul a ieșit MVP și la All Star Game, grație unei prestații la înălțime. Sportivul a contribuit cu 28 de puncte la succesul Sudului, scor 135-124, în fața Nordului.

Jucătorul spune, totuși, că trofeul adjudecat nu are o însemnătate deosebită, deoarece spectacolul a reprezentat cel mai important factor marți seara.

"A fost un show plăcut, oferit de ambele echipe. S-a văzut entuziasmul, cu toții ne-am simțit bine și am încercat să facem ceva pentru fani. La Cluj a venit multă lume și a fost un meci reușit. Trofeul MVP nu este atât de important, coechipierii mi-au pasat de multe ori mingea, am dat multe puncte și astfel am câștigat."

Referitor la ce își dorește de la actuala stagiune, Darby a declarat:

"Sperăm să facem încă o surpriză în Play-Off. Într-adevăr, știm că va fi dicifil în fața Asesoft-ului, ei vor fi pregătiți. Totuși, noi o să ne străduim să terminăm sezonul în forță."

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!