Stiri Cupa României Feminin

ASG 2017 F. Selecționata Sudului învinge pe cea a Nordului cu scorul de 83-82

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.02.2017

Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe a fost capitala baschetului feminin românesc în perioada 8-12 februarie 2017. Cele patru zile de întreceri în cadrul turneului Final Eight s-au încheiat cu All Star Game-ul ce a opus selecționata Nordului și cea a Sudului. Confruntarea a fost câștigată de reprezentativa Sudului, scor 83-82, grație celor două libere marcate de către Annemarie Godri Părău. 

Pe sferturi s-a consemnat scorul de 17-19, 19-14, 27-25, 20-23. Principala marcatoare a Sudului a fost Amanda Thompson cu 14 puncte și 13 recuperări urmată de Annemarie Godri Părău cu 13 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Au mai punctat Pesovic, Marshall, Huțanu, toate cu câte 11 puncte, Green și Crăciun cu câte 8 respectiv Filip 7.

De la selecționata Nordului Karakasevic a avut 12 puncte și 9 recuperări în timp ce Ross a contribuit tot cu 12 puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări. Și-au trecut numele pe lista marcatoarelor și Mandache 10, Demeter, Irimia și Nagy cu câte 8, Denson 6, Daniel și Orosz câte 6, Hadzovic 4 și Laza 2. 

MVP-ul confuntării a fost desemnat Annemarie Godri Părău, componenta ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Da' Cooker de ce a jucat doar 1',06"? S-a accidentat sau e din cauză de stricat moral maistrilor Calancea și Mikes?

    cu 7 ani în urmă (12.02.2017) Raspunde
  • Vander :

    Si Green?
    Cooker "a disparut" de pe banca... probabil a avut treaba ...
    Sa stiti ca jucatoarele s-au schimbat intre ele, nefiind nevoie de mare organizare. Green a jucat mult si spectaculos, lejer si apreciat de public. Deci logiga D-voatra cu antrenorii si reprezentantele CSMului nu tine...

    cu 7 ani în urmă (12.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Pai la ce șușă a fost... Thompson are 14 p și 13 r da' MVP e Părău cu cifre mai mici! Nu sunt chiar așa de sigur că e cum zici.

      cu 7 ani în urmă (12.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!