Stiri Cupa României Feminin

ASG Feminin 2014. Selecționata Sudului a reușit să se impună

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2014

Meciul Stelelor 2014 din baschetul feminin, s-a încheiat cu victoria selecționaței Sudului care s-a impus cu scorul 68-61 în fața echipei Nordului. Pe sferturi: 26-25, 14-20, 10-0, 18-16. Evenimentul a avut loc în cursul serii de vineri (28.03), la sala Polivalentă din Târgoviște.

Britney Jones a terminat meciul cu 12 puncte, o recuperare, Sonia Ursu a adăugat 10 puncte, Jasmine Watson terminat cu 9 puncte, 5 recuperări, iar Carla Bartee a avut 8 puncte și 8 recuperări pentru echipa Sudului. De cealaltă parte, Sasa Cadjo a avut 12 puncte, Flavia Ferenczi a adăugat 10 puncte, iar Andreea Orosz și Ane Marie Părău au avut câte 8 puncte fiecare.

Britney Jones, de la CSM Târgoviște, a fost desemnată MVP al partidei. La această ediție a All-Star Game-ului a avut loc o premieră la feminin: s-a desfășurat un concurs de slam-dunk, procedeu mai puțin întâlnit în baschetul feminin. Câștigătorea a fost tot Jones, desemnată fiind de aplauzele publicului prezent la acest meci.

Concursul aruncărilor de trei puncte a fost adjudecat de Monika Boriga Brosovoszky de la Univ. Goldiș ICIM Arad, câștigând finala disputată împotriva sârboaicei Sasa Cadjo.

Organziatorii evenimentul au înmanat premiul de Miss All Star Game 2014, jucătoarei echipei din Galați, Romina Filip.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!