Stiri

Absențe pentru BC Mureș în partida cu Gaziantep din FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2017

După plecarea de la echipă a americanului Andrew Barham, BC Mureș va avea parte și de alte absențe pentru meciul din FIBA Europe Cup de pe terenul celor de la Gaziantap

Conform site-ului oficial al formației ardelene, jucătorii Goran Martinic și Alin Borșa nu vor face deplasarea în Turcia, aceștia acuzând accidentări minore, însă tehnicianul Barnabas Szaszgaspar dorește să îi menajeze pentru duelul din weekend din campionat cu BC Timișoara. Staff-ul tehnic al vicecampioanei speră că cei doi vor fi recuperați 100% până la ora jocului din fieful bănățenilor.  

De asemenea, căpitanul și pivotul Mureșului, Laszlo Lazar, este incert pentru partida cu Gaziantep, el lipsind la ultimul antrenament dinaintea deplasării. Totuși, acesta a plecat cu echipa în Turcia. Lazar se află sub tratament din cauza unei lovituri la genunchi primită în meciul cu Elan Chalon, ultimul disputat de Târgu Mureș. 

Confruntarea cu echipa de pe locul 2 din Grupa K din FIBA Europe Cup va avea loc miercuri, 18 ianuarie, începând cu ora 18:00. Reamintim faptul că, meciul dintre cele două formații va putea fi urmărit în direct accesând acest LINK

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!