Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Kostoski: „Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a-și asigura o poziție cât mai bună înaintea play-off-ului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.03.2017

BCM U Pitești primește vizita campioanei en-titre, CSM CSU Oradea, într-un meci din cadrul etapei a 4-a din lupta pentru locurile 1-6 din Liga Națională de Baschet Masculin. Aleksandar Kostoski, fundașul macedonean din lotul argeșenilor, a prefațat confruntarea cu echipa bihoreană, punând accent pe importanța partidei.

„Va fi un meci foarte dificil deoarece ambele echipe au nevoie de victorie pentru a-și asigura o poziție cât mai bună înaintea play-off-ului. Aș vrea să fie un meci identic cu cel din returul de campionat, dar cei de la Oradea au o altă formulă în acest moment, cu câțiva jucători noi în rotație. Cu siguranță ei vor dori să își arate ambiția pentru obținerea unui rezultat mare în acest an. Pentru noi este foarte important să jucăm ceea ce știm și să arătăm din nou faptul că pe teren propriu suntem mai buni decât orice altă echipă. Sper ca fanii să ne susțină și de această dată. Sper să obținem un nou succes împreună”, a declarat baschetbalistul, citat de site-ul oficial al clubului din Pitești. 

Kostoski are 12 meciuri jucate în echipamentul celor de la BCM U Pitești în acest sezon al LNBM, timp în care a acumulat medii de 13.5 puncte pe partidă, 2.9 recuperări, 5.8 pase decisive, 1.3 intercepții, 2.0 mingi pierdute și 16.0 la eficiență, totul în 33 de minute petrecute în medie pe parchet. 

Confruntarea dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea se dispută azi în Trivale cu începere de la ora 18:45, partida fiind transmisă în direct de postul DigiSport 4. 

*Foto: scmpitesti.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    MECI
    Trebuie sa jucam bine si sa fortam victoria pentru ca acasa suntem capabili de asta. Vom fi acolo.

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danastan :

    Acreditare
    Am fost placut surprins de disponibilitatea clubului pitestean in acordarea unei acreditari foto pentru meciul cu CSM Oradea. La fel ca si la Sibiu Craiova Cluj Bucuresti unde nu a fost nicio problema singurul club care intr-o inchistare si lipsa de respect pentru jurnalisti ramane clubul oradean nu reuseste sa depaseasca nivelul mediocru de comunicare cu restul Lumii. Pacat! Astazi tin cu amandoua echipele si care e cea mai buna sa castige!

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!