Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Întâlnim un adversar dificil, dar care nu este de neînvins”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2018

aco todorov craiova sibiu

SCM U Craiova va debuta pe teren propriu în actuala stagiune a LNBM, urna valorică A, în compania celor de la CSU Sibiu.

Antrenorul Craiovei, Aleksandar „Aco” Todorov, nu se teme de adversara de pe malul Cibinului și așteaptă cât mai mulți fani să vadă partida cu trupa lui Dan Fleșeriu:

„Este primul nostru meci acasă şi nu mai contează ce am realizat înainte. E important să câştigăm, pentru că asta ne va aduce o audienţă mai mare în meciurile următoare. Întâlnim un adversar dificil, care în ultimii ani a fost în Top 3 în România, dar nu este de neînvins. Ne cunoaştem potenţialul, avem particularităţile noastre în joc, dar şi uriaşul avantaj al terenului propriu, şi le vom folosi ca să câştigăm. Noi trebuie să ne concentrăm asupra jocului echipei noastre, nu pe cel al Oradei, Clujului, Sibiului ori al lui Dinamo. Trebuie să fim prudenţi şi în formă, pentru că şapte meciuri cu rezultate pozitive te pot duce în Top 6 sau poate chiar în Top 4. Bine ar fi ca aceste victorii să le realizăm atât în deplasare, cât şi pe teren propriu, nu doar acasă. Niciun meci nu va fi uşor, este o concurenţă mare pentru Top 6, dar trebuie să facem totul pas cu pas şi să începem bine cu Sibiul. De aceea avem mare nevoie de fani, pentru că atunci când dai de greu e bine să ai pe cineva care să te sprijine şi să te facă să continui să joci pentru obiectiv. Echipa asta a jucat de multe ori aici cu sala plină, deci ştiu că oamenilor le place baschetul, iar faptul că anul trecut sala nu a mai fost la fel de plină s-a datorat mai multor lucruri. Lumea vine să vadă victorii, deci trebuie să jucăm bine şi să câştigăm, ca să-i aducem din nou în tribune. Prefer să nu fim prea spectaculoşi, dar să câştigăm acest meci. Îmi place să avem un joc ofensiv, dar să stăm bine şi defensiv. E frumos pentru cei de pe margine să joci ofensiv, dar singurul drum către victorie este redat de o defensivă bună“, a spus Todorov, la conferința de presă dinaintea meciului.

SCM U Craiova – CSU Sibiu se joacă sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 19:30. Partida va putea fi urmărită pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!