Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Cu Oradea am pierdut din motive care nu țin de baschet, azi am pierdut pe teren”

David Istrate

David Istrate
25.01.2019

aco todorov u bt

U-BT Cluj a dominat SCM U Craiova în meciul de debut al rundei secunde din Grupa Roșie, scor 77-62.

La sfârșitul meciului, antrenorul Craiovei, Aco Todorov, a oferit o scurtă reacție pentru totalbaschet, în care a fost rugat să vorbească de ultimele două înfrângeri ale echipei sale:

„Acest meci nu poate fi comparat cu cel din etapa precedentă. Cel cu Oradea l-am pierdut din motive care nu țin de baschet, pe acesta cu Clujul l-am pierdut din cauza baschetului prestat de noi. Dar am pierdut în fața celei mai bune echipe din Ligă. Sunt nemulțumit de felul în care am executat unele scheme, sunt supărat pe faptul că le-am lăsat 16 recuperări ofensive, că am avut doar 14 pase decisive. Dar am avut un adversar foarte, foarte bun.”

Întrebat dacă faulturile comisă în primă repriză au afectat jocul echipei sale, Todorov a răspuns: „Avem o echipă mare, un lot bun. Faulturile nu ar fi trebuit să fie o problemă”.

Cât despre obiectivul formației sale: „Vrem să terminăm în primele patru, să avem avantajul terenului propriu și să ne calificăm în semifinale. Pentru asta, avem nevoie de încă două victorii în Top 6”.

După acest meci, Craiova ajunge la un palmares de 10 victorii și 6 înfrângeri. Etapa viitoare, oltenii vor primi vizita celor de la BCM U Pitești.

*foto: facebook SCM U Craiova baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    @Aco
    Sa ne pupi in varful ....

    cu 5 ani în urmă (26.01.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea anonim0823 :

    Arbitraj
    Hai lasati ma cu arbitrajul...de o grsmada de ori o fost furata Oradea si nimeni nici un comment...Dar cand o data pe an tin si arbitrii cu Oradea voai 3 zile numa de asta se vorbeste...si cand castiga Oradea un meci in care arbitrajul e foarte bun(mai rar in Romania) :"A normal ca au castigat Oradenii,au tinut arbitrii cu ei"

    cu 5 ani în urmă (26.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!