Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov:„E bine că ne-am îndeplinit deja obiectivul”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.12.2018

aco todorov craiova steaua

SCM U Craiova va juca miercuri seară restanța din prima etapă contra CSA Steaua, în direct pe Digi Sport 4 de la ora 18.

Prezent la conferința premergăoare meciului cu CSA Steaua, antrenorul craiovenilor a vorbit despre situația actuală a echipei: „Ne-am atins obiectivul fixat la începutul sezonului, calificarea în Top 6 şi, implicit, în play-off, şi suntem fericiţi pentru atingerea obiectivului. Pentru mine important este să facem antrenamente foarte bune, ca să avem rezultate pozitive în continuare. Suntem mulţumiţi că avem o situaţie financiară bună, suntem plătiţi la timp şi asta este esenţial pentru că în alte părţi se desfiinţează echipe. Degeaba am avea buget foarte mare, dacă nu ar fi seriozitate. Am primit salariile la timp şi mulţumim conducerii clubului pentru acest lucru. Mulţumim foarte mult suporterilor că ne susţin, chiar dacă nu vin în număr foarte mare. Cei care vin, participă constant la meciuri şi asta ne bucură.

Întrebat despre posibile schimbări în echipă, Aco Todorov a declarat că, „o să încercăm să întărim echipa cu alţi jucători, dar nu e nimic sigur momentan. Acum se doreşte să fim mai sus.”

În ceea ce privește dorințele pe viitor, tehnicianul spune că, „am fi încântaţi dacă ar veni mai mulţi spectatori la sală. Vreau să avem un punctaj cât mai bun înainte de a începe meciurile din Top 6.”

După primele 8 meciuri, SCM U Craiova are 7 victorii și o singură înfrângere.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!