Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Meciul acesta nu are o importanță prea mare pentru noi”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
07.01.2019

aco todorov pitesti craiova

SCM U Craiova a pierdut un meci spectaculos în compania celor de la BCM U Pitești, scor 92-96, în etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică A.

Antrenorul oltenilor, Aco Todorov, nu s-a arătat prea îndurerat de înfrângerea suferită la cheremul formației piteștene.

„În primul rând vreau să îl felicit pe Florin Nini, pentru că merită mai multe victorii decât are acum fiindcă e un antrenor bun, care face o treabă bună și cred că bilanțul său de până acum nu reprezintă realitatea.

Știam că acest meci nu are o importanță prea mare pentru noi, fiindcă aveam un avantaj destul de mare față de Pitești. Dar am fi putut să punem în afara oricărui dubiu chestiunea primelor patru și ultimelor patru. Avem în continuare un avantaj uriaș dar ar fi fost mult mai bine dacă am fi câștigat.

Am pierdut meciul pentru că nu am putut să controlăm lupta la recuperări și nici ofensiva lor în a doua repriză. În prima repriză am primit doar 31 de puncte, în a doua 65. Trebuie să jucăm mai bine în apărare. În tur am jucat un meci mai ușor contra lor pe care l-am jucat, dar trebuie să jucăm mai bine în apărare când ne aflăm în deplasare. Acesta va fi un potențial match-up în sferturile de finală”, a spus la finalul partidei tehnicianul craiovean. 

În ciuda rezultatului final din Sala Trivale, SCM U Craiova are un palmares foarte bun, cu 9 victorii și 4 înfrângeri. În ultima rundă Craiova va primi vizita celor de la SCM Timișoara.

*foto: facebook SCM U Craiova baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!