Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Sibiul joacă cel mai rapid baschet din Ligă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.11.2015

Trupa lui Aleksandar Todorov a pierdut partida cu CSU Sibiu, din etapa a X-a a LNBM, cu scorul de 86-82. Deși ultimul sfert a fost unul echilibrat, fluierul final al arbitrilor a consemnat victoria echipei gazdă, care a condus și cu o diferență de 14 puncte.

La finalul partidei, Aco Todorov a felicitat echipa de pe Cibin, dar a vorbit și despre următoarea confruntare cu aceasta, pe care speră să o câștige la o diferență de cel puțin cinci puncte.

”În primul rând vreau să felicit Sibiul pentru victorie. În această seară au fost mai buni decât noi. Nu am reușit să marcăm și să le oprim jocul. Meciul s-a terminat 86-82, ceea ce înseamnă că am luat decizii greșite. (…) Vestea bună este că am pierdut la doar 4 puncte, pentru că, la momentul actual, după 11 etape, va urma meciul cu Sibiul acasă și va trebui să câștigăm cu o diferență de minim 5 puncte, pentru a termina înaintea Sibiului în campionat. Este prea devreme pentru astfel de calcule, dar cred că noi și Sibiul ne vom lupta pentru ultimele locuri din clasamentul primelor 6. Așa că, singura veste bună este că am pierdut la 4 puncte, dacă într-o înfrângere putem vorbi de părți bune. Nu cred că o înfrângere e bună, dar în aceste condiții, în meciul de acasă ne va fi mai ușor”, a declarat Alexander Todorov, antrenorul lui CS Dinamo București.

După al doilea eșec consecutiv suferit în fața celor de la CSU Atlassib Sibiu, Aleksandar Todorov a explicat de ce este dificil de jucat împotriva ardelenilor, afirmând că aceștia practică cel mai rapid baschet din Liga Națională.

„Ce e dificil? Ei joacă un baschet foarte rapid, lucru pe care nu foarte multe echipe din România pot să îl facă. Cred că ei sunt echipa care joacă cel mai rapid baschet din Ligă. (…) Joacă într-o formă extrem de bună. Acesta a fost un joc de formă. Ceea ce au făcut în ultimele cinci examene este forma de care echipa are nevoie în play-off. Este foarte dificil să menții acest nivel înalt în întregul sezon, vom vedea”, a mai spus principalul lui Dinamo.

CSU Sibiu și CS Dinamo București s-au mai întâlnit în luna august, la Memorialul „Elemer Tordai”, partida fiind câștigată tot de elevii lui Dan Fleșeriu.

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Todorov
    Esti tu antrenor bun,e devreme pentru calcule,dar sa indraznim si noi sa pronosticam ca nu prinzi primele 6 locuri.

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      :)
      pe ei, nu te lasi deloc :)

      cu 8 ani în urmă (30.11.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      re
      De departe cea mai urata echipa din liga...

      cu 8 ani în urmă (30.11.2015)
    • CSA Steaua București zob79:

      :)
      Total de acord. Urita precum intreaga structura militieneasca din groapa

      cu 8 ani în urmă (01.12.2015)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      :!
      Bine ca e Steaua frumoasa.....frumoasa precum gramatica ta!

      cu 8 ani în urmă (02.12.2015)
    • CSA Steaua București zob79:

      lol
      Observ din comentariile tale ca ai o obsesie legata de Steaua. Sa curga medicamentele....fara numarrrr
      PS: Gramatica mea e impecabila, amaritule :)

      cu 8 ani în urmă (03.12.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    gramatica
    @dab61 se referea la "urata" (sau "amaratule").
    Fara suparare!

    cu 8 ani în urmă (03.12.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Daca vin rezultatele sa fii linistit ca se va umple si aici de steaua/stelisti tipici si de chestii gen "daca e bun, il vrei la steaua?" Va fi un fel de forum propsort pe care nu poti sa sc rii ce iti bagi da poti sa scrii ce scoti

      cu 8 ani în urmă (03.12.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      free, da-ti peste gura :D

      cu 8 ani în urmă (03.12.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!