Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adelina Ştefan a semnat cu BCM Tymes Timişoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.07.2014

Echipa timişoreană BCM Tymes, fosta BCM Danzio, a ajuns la un acord contractual cu baschetbalista Adelina Ştefan, componentă a CST BC Alexandria în stagiunea competiţională 2013-2014. 

Alături de gruparea din Alexandria, Adelina a jucat 27 de partide anul trecut, 23 la nivel de Liga Naţională, respectiv 4 în Cupa României. În campionat, sportiva originară din Craiova a acumulat medii de 5.3 puncte marcate, 1.6 recuperări, 0.7 pase decisive, 1.0 mingi pierdute şi 4.3 în dreptul eficienţei, totul în 18:03 minute jucate. De cealaltă parte, în cele 4 jocuri din Cupa României, extrema de 22 de ani a contabilizat în total 19 puncte, 12 recuperări şi 20 de unităţi la eficienţă. 

Cea mai bună evoluţie a Adelinei în sezonul 2013-2014 din LNBF s-a consemnat în meciul disputat împotriva celor de la CSM Satu Mare, joc câştigat de echipa sa cu 98-82. Ştefan a fost integralistă în acel meci, trecându-şi în cont 24 de puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive, totul pentru un coeficient la productivitate de 21 de unităţi. 

Astfel, în urma acestui transfer, Adelina Ştefan va evolua pentru BCM Tymes Timişoara, echipă care în stagiunea trecută a terminat pe pozţia a 8-a cu un bilanţ de 11 victorii şi 15 înfrângeri, iar în play-off a fost eliminată în primul tur de ICIM Arad.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!