Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adi Tudor și Alexandru Neguț nu mai fac parte din lotul lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.09.2017

BCM U Pitești a anunțat despărțirea de Adrian Tudor și Alexandru Neguț. Cei doi se despart de formația piteșteană în presezon.

Adi Tudor se desparte de BCM U Pitești, după ce în ultimele două sezoane a jucat în Trivale. Fundașul a jucat 27 de partide în ediția trecută a LNBM cu medii statistice de 5.1 puncte, 3.6 pase decisive și 2.3 pase decisive. El a suferit o accidentare pe finalul sezonului 2016/2017, lucru care l-a încurcat să se lupte pentru un loc în lotul României pentru EuroBasket 2017. Până în aceast moment nicio echipă nu a anunțat înregimentarea lui Adi Tudor.

Alexandru Neguț pleacă de la BCM U Pitești după o lungă perioadă petrecută în Trivale. El a jucat 17 meciuri în LNBM cu cifre de 1.5 puncte și 1.1 recuperări. Neguț va juca în sezonul viitor la CSU Voluntari, echipă din Liga 1 de baschet masculin.

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Mare greseala
    Sper ca negut sa se intoarca cat mai repede inapoi la echipa.cred ca n.am mai fost asa suparat de cand a plecat barbu de la fc arges.chiar nu inteleg de ce s.a renuntat la el.putea juca chiar 2,3 si 4.are mana buna,viziune,inteligent in joc,bataios ,juca cu sufletul pt aceasta echipa.eu zic ca e o nedreptate .ar fi fost prea frumos sa joace doar la pitesti.as vedea aceasta mutare doar in cazul in care ar mai veni 2 straini f buni si sa mai renunti la niste salarii altfel nu vad rostul si chiar si asa...pana la urma e mai importanta identitatea unei echipe si sa.ti respecti valorile,decat niste rezultate de moment.si daca ne uitam cativa ani inapoi cu negut in teren am castigat si cupa si supercupa.

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Adi tudor
    Legat de adi,cred ca au contat f mult accidentarile din ultimul timp.eu inca mai cred ca poate sa mai joace cativa ani in romania.un jucator f bun.

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Negut, Tudor, lot
    E clar ca Sapera nu-l considera un jucator pe care sa se bazeze. Si sezonul trecut a jucat foarte putin. Alex e un jucator bun, cu calitati, dar poate mai mult, trebuie sa isi doreasca mai mult, determinare, ambitie. Nu cred ca-i va strica un sezon in Liga 1, unde va avea parte de minute meci de meci, intr-o echipa care probabil va vrea sa promoveze. Poate avea nevoie de o schimbare. Adi Tudor mi s-a parut foarte inconstant, a avut parte si de accidentari, nu a fost un jucator chiar important pentru noi in sezoanele trecute.
    Sper sa mai aducem 2 straini, sa jucam in 6 inca de la inceputul campionatului. Imi doresc sa nu se intarzie atat de mult semnarea contractelor, deoarece intr-o luna incepe campionatul, iar cu atatia jucatori noi in lot, e greu sa omogenizezi echipa!

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!