Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adi Tudor a semnat cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.07.2015

BCM U Pitești a realizat al doilea transfer al verii. Formația din județul Argeș a ajuns la un acord cu internaționalul român Adrian Tudor. Sportivul în vârstă de 30 ani a jucat în sezonul precedent atât la Steaua CSM EximBank cât și la BC Mureș.

Internaționalul român a jucat 22 de partide în sezonul regulat a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2014/2015. El a avut medii statistice de 3.1 puncte, 2.0 pase decisive și 0.8 recuperări în 16.3 minute jucate pe meci.

În playoff, alături de BC Mureș, Adrian Tudor a ajuns până în finala LNBM. Acesta alături de formația mureșeană au pierdut în fața fostei echipei a conducătorului de joc, CSU Asesoft Ploiești.

Adrian Tudor și-a petrecut întreaga cariera în România, evoluând la echipe precum CSU Brașov, CSU Asesoft Ploiești, CS Otopeni, BC Mureș și Steaua CSM EximBank. Conducătorul de joc a fost echipier de bază a echipei naționale a României în calificările pentru EuroBasket 2015, care au avut loc în vara lui 2014.

În zilele trecut, BCM U Pitești a ajuns la un acord cu un al jucători român, Cătălin Vlaicu. Formația antrenată de către Jovica Arsic a început campania de achiziții pentru sezonul 2015/2016.

10 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Bcmu
    Inca un roman bun! Simt ca va fi bine!

    cu 8 ani în urmă (09.07.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    bun
    in sfarsit un roman coordonator adevarat! jucator care trage pentru echipa nu pentru statistica! cu el in teren si 4 straini buni facem treaba!

    cu 8 ani în urmă (09.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești BasketballFan :

    BCMU
    Prevad un an bun!

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    va inselati
    Eu cred ca acest jucator nu va aduce nimic bun echipei. Pe unde a jucat in ultimele 4-5 sezoane nu a contribuit cine stie ce la jocul echipei. In schimb fitze si pretentii cat incape. Un fost mare talent care traieste din amintiri iar acum profita de regulament...

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Sa speram ca te vei insela :). Oricum toti profita enorm de regulament, cel putin sezonul acesta...! Acum sincer, daca la straini nu era limita cu 6- iti garantez ca existau echipe fara nici un jucator roman in lot! Au fost jucatori care au jucat gratis in Romania doar ca sa faca statistica (vezi Timba anul trecut)!

      cu 8 ani în urmă (10.07.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    Da
    Nu pot decat sa fiu intrutotul de acord cu un moldovean !

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bun
    Bun transfer...exceptandu.l pe yurii demult n.am mai avut un roman asa bun.sper sa si joace bine

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Re
    Pentru colegul moldovean.. Daca nu suntem in stare sa ii apreciem pe ai nostri jucatori.. Tudor nu este un marcator, dar trage echipa dupa el, se apara..

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      jucator roman
      Intotdeauna am sustinut jucatorii romani si in special pe cei tineri dar acest personaj nu merita. Inseala baschetul de prea multi ani. Imi doresc din toata inima sa ma insel, dar...

      cu 8 ani în urmă (10.07.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Parerea ta. E un fundas roman, de care BCMU avea nevoie

      cu 8 ani în urmă (10.07.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!