Stiri Liga I Masculin

Adi Voinescu revine pe teren la 40 de ani

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.02.2013

In prezent vicepresedinte la Steaua Baschet, Adi Voinescu a revenit pe teren dupa o pauza de opt luni, fiind inclus in lotul echipei pentru cea de-a doua parte a sezonului Ligii I.

Desi anuntase ca se retrage dupa ce a participat cu Steaua la barajul de promovare in Liga Nationala de anul trecut, Voinescu a revenit asupra deciziei si incepand din luna ianuarie face parte din lotul Stelei.

Conducatorul de joc in varsta de 40 de ani, impliniti in luna decembrie a anului trecut, s-a aflat pe banca la meciul pe care Steaua Baschet l-a castigat in deplasare cu CSU Cuadripol Brasov, scor 118-34, insa nu a fost folosit de catre antrenorul Mladen Jojic.

“Experienta lui Adi Voinescu ne va ajuta cu siguranta. Il cunosc inca de la inceputurile experientei mele in Romania, de la Steaua din 1999 si stiu ce fel de jucator este. Nu este important cate minute va juca pe meci, este important ca prin experienta sa, atat la antrenamente cat si la meciuri sa-i ajute pe ceilalti jucatori. Avem o echipa tanara, care poate invata multe atat din jocul lui Adi cat si din atitudinea sa fata de baschet”, a declarat Jojic.

Faptul ca Voinescu este acum atat vicepresedinte al clubului cat si jucator nu-l incomodeaza foarte tare pe tehnicianul Stelei.

“Adi stie care sunt opiniile mele despre baschet. Atat timp cat este pe teren, pentru mine este la fel ca oricare alt jucator. Daca respecta ceea ce i se spune si se pregateste cum trebuie, atunci va putea face parte in continuare din echipa. Daca nu, il invit sa ia loc in fotoliul de vicepresedinte si desigur relatia noastra va fi alta”, a spus zambind Jojic.

Legat de postul de conducator de joc, Jojic a explicat mutarile care au avut loc la Steaua in aceasta iarna.

“Aveam nevoie de un conducator de joc orientat catre jocul de echipa. Svilar era un jucator bun, dar era de tipul shoot-first, caruia ii place mai mult sa arunce decat sa paseze, ceea ce contravene conceptiei mele despre acest post. Noua achizitie, Filip Samojlovic, este un jucator bun care se potriveste cu ceea ce imi doresc eu”, a mai spus antrenorul Stelei.

Foto: sportb.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!