Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adina Pop: „Olimpia Brașov este o echipă imprevizibilă, așa că trebuie să rămânem concentrate 40 de minute!”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.11.2018

CSM Satu Mare primește astăzi, de la ora 18:00, vizita Olimpiei CSU Brașov. Partida contează pentru etapa a 7-a din grupa valorică A în Liga Națională de Baschet Feminin și va fi prima pentru Maikel Lopez pe banca gazdelor. Sătmărencele speră să își ia revanșa pentru înfrângerea din tur, când brașovencele s-au impus cu 80-74. Componenta CSM-ului, Adina Pop, a prefațat acest duel.

„Avem o revanșă de luat după înfrângerea din tur. Pot să spun că ne-am antrenat foarte bine și intens în ultima săptămână. Încercăm să ne obișnuim cu noul antrenor, cu stilul de joc și ritmul impus de acesta, sunt câteva lucruri la care trebuie să mai lucrăm, dar asta este doar o chestiune de timp.

Sper să joc mai ales că vin după o perioadă de recuperare cauzată de acea accidentare la mână! Trebuie să intrăm concentrate din primul minut. Olimpia Brașov a demonstrat că este o echipă imprevizibilă, așa că trebuie să rămânem concentrate 40 de minute!”, ne-a declarat Adina Pop.

Fundașul de 30 de ani a revenit în această stagiune la gruparea sătmăreană după ce a jucat pentru SCM Timișoara timp de un sezon și jumătate. Adina Pop a avut medii de 7,5 puncte, 4,5 pase decisive și 1,5 recuperări în 18:56 minute pe meci în dubla din cupă cu Rapidul, pentru 10,5 eficiență medie. Jucătoarea sătmăreană a jucat aproape 4 minute în partida din prima etapă de campionat, câștigată acasă cu FCC ICIM Arad. A avut probleme din cauza accidentării, astfel că nu a mai putut să-și ajute echipa în următoarele partide.

Aceasta a evoluat pentru CSM la turneele de 3x3 atât în vară, când clubul s-a clasat pe locul doi în LN 3x3, cât și în pauza de naționale. În 15-18 noiembrie s-au disputat 4 turnee de o zi în capitală, iar sătmărencele au câștigat turneul 3 din prima fază a Cupei României 3x3 feminin, 2018-2019.

*foto: Federatia Romana de Baschet facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!