Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz, double-double cu CSU Sibiu

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
07.04.2018

diaz sibiu timisoara

Adrian Diaz a reușit în partida de vineri, 6 aprilie, contra celor de la CSU Sibiu o nouă prestație de excepție, marcată de realizarea unui double-double.

În 30:49 minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 73% la aruncările de 2 puncte (8/11) și 100% la linia de aruncări libere (4/4), pentru un total de 20 puncte, fără a încerca vreo aruncare de la mare distanță.

La acestea, pivotul american a adăugat 10 recuperări (3 ofensive, 7 defensive) și o pasă decisivă, totalizând pentru un indice de eficientă de 25.

Adrian Diaz are în acest sezon, în tricoul timișorenilor, medii de 13,5 puncte, 5,2 recuperări și 1,4 pase decisive pe meci.

De asemenea, a fost foarte aproape de a-și egala prestația din partida contra celor de la Steaua CSM Eximbank din punct de vedere ofensiv, unde a fost autorul a 22 de puncte.

De la BC SCM Timișoara s-au mai remarcat: Igor Mijajlovic, cu 16 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă și Octavian Popa Calotă, cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Elevii lui Tudor Costescu ocupă în acest moment locul 5 în clasament, cu un total de 42 de puncte, și urmează să se deplaseze pe terenul celor de la BCM U Pitești, ce au în acest moment 40 de puncte și sunt pe poziția a 6-a.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!