Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz, omul meciului contra CSM Steaua

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.12.2017

adrian diaz bc scm timisoara

BC SCM Timișoara și-a adjudecat pe teren propriu meciul contra vicecampioanei CSM Steaua la o diferența de 3 puncte, scor final 86-83. Pivotul american Adrian Diaz a avut o contribuție importantă în victoria echipei sale.

În cele 21 minute petrecute pe teren, Adrian Diaz a venit de pe bancă şi a reușit să ajungă la cota de 22 puncte. Pivotul a marcat 6/10 de două puncte și 10/12 la aruncările libere, pentru un indice al eficienței de +22. Americanul a avut o prestație mai bună decât în etapă precedentă, când a marcat 11 puncte.

În cele șapte etape de până acum, pivotul Timișoarei a adunat o medie de 15.7 puncte pe meci, cu 5.1 recuperări și 1.6 pase decisive.

Al doilea marcator al bănățenilor a fost Igor Mijajlovic, care la rândul său a început meciul din postura de rezervă. În cele 34 de minute jucate, Igor a adunat 21 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

Lotul omogen şi motivat al Timişoarei a fost un alt atu în partida de vineri. Bănăţenii au păstrat cei mai mulţi jucători din rotaţia de anul trecut, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care elevii lui Tudor Costescu au în acest moment 5 victorii din şapte partide.

Timișorenii vor întâlni acum CSM CSU Oradea în deplasare, în etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Facebook BC SCM Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!