Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Guțoaia: „Sunt pegătit și dornic să intru în joc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.10.2014

CSM-U Oradea va întâlni pe teren propriu formația Steaua CSM EximBank într-un meci din cadrul rundei a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Odată cu acest joc se va consemna și debutul lui Adrian Guțoaia în noua stagiune, respectiv debutul în echipa Oradiei într-un meci oficial. Extrema a suferit o accidentare la genunchi care l-a ținut o bună perioadă de timp departe de joc. 

Guțoaia a prefațat confruntarea cu steliștii, vorbind de asemenea și despre situația sa actuală după perioada de recuperare. 

„Meciul cu Steaua îl văd ca pe unul dificil, la fel ca oricare alt meci de altfel în acest campionat. Consider că nu trebuie să ne focusăm atât de mult pe jocul sau armele adversarului. Trebuie să ne vedem de jocul nostru și să încercăm să progresăm. Acum mă simt extrem de bine. Mulțumesc pe această cale domnului doctor Lucaciu și domnului kinetoterapeut Rus, pentru modul cum m-au pregătit, respectiv conducerii clubului pentru ca mi-a pus la dispoziție niște oameni deosebiți. Sunt bine atât din punct de vedere fizic și mental. Consider că sunt pregătit după două săptămâni în care m-am pregătit în regim normal alături de colegii mei. Sunt nerăbdător să intru pe teren pentru a-mi ajuta echipa. Sunt mulți suporteri cărora le este greu să stea în tribună și să urmărească jocul, vă dați seama cum mă simt eu. Sunt pegătit și dornic să intru în joc”, a mărturisit baschetbalistul originar din Galați, citat de csmoradea.ro.

Totodată, elevul lui Cristian Achim a vorbit și despre debutul modest de sezon a noii sale formații.

„Într-adevăr ratarea obiectivului în Cupa României ne doare. În același timp eu cred că valoarea unei echipe nu se vede la început de sezon ci la sfârșitul lui. Au fost destule exemple elocvente în acest sens. Prin urmare consider că evoluția echipei de la un meci la altul este foarte importantă. Noi trebuie să lucrăm pentru a ne îmbunătăți jocul. Într-adevăr victoria este importantă și înțeleg că acest debut de sezon este greu de digerat, iar lumea începe să-și piardă încrederea în noi. Contează însă ca noi, cei direct implicați, ca și grup, cum gândim și cum evoluăm de la un meci la altul. Nu pot să promit că vom câștiga următoarele meciuri, dar sunt convins că pe calea muncii putem să ne îmbunătățim jocul”, a concluzionat Adi. 

Oradea și Steaua se vor duela în Arena „Antonio Alexe” din Oradea în această seară începând cu ora 20:00. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!