Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Roșu, cea mai nouă achiziție a Stelei CSM EximBank

Paul Olar

Paul Olar
28.07.2015

Pas important în cariera lui Adrian Roșu. Baschetbalistul de 24 de ani a semnat un contract cu Steaua CSM EximBank, precum informează site-ul oficial al grupării din capitală.

Măsurând 1.96, Roșu activează pe postul de extremă. El și-a petrecut cea mai bună parte a carierei la CSM VSKC Miercurea Ciuc, activând atât în Liga Națională, cât și în eșalonul secund. De asemenea, Adrian a îmbrăcat și maieul Energiei Târgu Jiu.

La nivel de primă divizie, Roșu a contabilizat 81 de prezențe, cu medii de 2.3 puncte, 0.8 recuperări și 0.2 pase decisive. Totodată, noul stelist are la activ 7 partide în Cupa României.

În patru meciuri consemnate din sezonul precedent al Ligii I, baschetbalistul ciucan a strâns statistici de 11.3 puncte, 2.8 recuperări, 2.3 assist-uri, respectiv 8.8 la eficiență.

Referitor la transferul său la Steaua, Roșu a declarat, conform site-ului steauabaschet.ro, următoarele:

„Cupa şi campionatul, astea sunt aşteptările mele vizavi de noul sezon, şi sunt destul de realiste. Este un pas foarte important pentru mine să pot juca pentru Steaua şi sunt extrem de bucuros că pot lucra cu staff-ul şi conducerea acestui club. Deşi voi juca pentru prima oară într-o competiţie europeană, nu simt niciun fel de presiune. Eu trebuie să îmi fac treaba indiferent de circumstanţe. Într-adevăr, va fi destul de greu în Eurocup, dar vom da totul pe teren.”

*Foto: Biro Zoltan

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu eight :

    Adi Rosu
    la ce declaratie a dat, zici ca e cel putin LeBron James cu S. Curry la un loc ... lejer .. cupa si campionatu' .. si acum 2 ani cand a fost la Rovinari era super bancher..

    cu 8 ani în urmă (28.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!