Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Trandafir: „Mă aștept la un meci frumos, fără accidentări”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
22.03.2014

Adrian Trandafir, unul dintre componenții lotului de la malul mării, a prefațat pentru TotalBaschet meciul pe care echipa sa îl va juca pe terenul Sălii Sporturilor Antonio Alexe.

„Mergem la Oradea unde întâlnim o echipă puternică, cu jucători valoroși. Ne dorim să facem un meci bun, în care să limităm numărul mingilor pierdute. Ne vom lupta pentru fiecare minge și vrem ca la final diferența de scor să nu fie foarte mare. Mă aștept la un meci frumos, fără accidentări. În ultimele trei etape sper să jucăm cât mai bine și să învățăm ceva din fiecare meci”, a declarat baschetbalistul.

În disputa tur, constănțenii au pierdut în fața bihorenilor cu scorul de 53-95. CSM Oradea ocupă poziția a 3-a în clasament, în timp ce Farul Constanța se situează pe locul 14.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!