Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Trandafir: "Vom da tot ce avem mai bun"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2013

Trandafir

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Adrian Trandafir a vorbit despre meciul din etapa a cincea a LNBM, cu BCM U Piteşti.

Meciul de la Piteşti este o provocare, ca fiecare joc disputat până acum. Suntem o echipă cu un lot tânăr şi trebuie să creştem de la meci la meci. Partida împortiva celor din Piteşti va fi una dificilă. Obiectivul nostru este să facem o apărare cât mai bună şi să luptăm pentru fiecare minge. Echipa din Piteşti este una cu experienţă şi are parte de un început de campionat foarte bun. A obţinut victorii împotriva unor echipe mari. Sper ca la capitolul mingi pierdute statisticile să fie de partea noastră, iar numărul să scadă. Mergem la Piteşti să jucăm, să dăm tot ce avem mai bun, iar la final să părăsim terenul cu fruntea sus.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!