Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor:„ Ne bucură foarte mult victoria, aveam nevoie de ea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.11.2015

Adrian Tudor a reușit cel mai bun joc al său de la sosirea la BCM U Pitești, ajutându-și echipa să câștige confruntarea de pe teren propriu contra lui BC Mureș. La finalul jocului, internaționalul român a oferit o declarație pentru site-ul oficial al clubului argeșean în care a tras concluziile după acest meci și mai spune că echipa sa putea să înregistreze mai multe victorii în acest debut de campionat:

A fost un meci dificil, am întâlnit o echipă foarte experimentată. Nici noi, dar nici ei, nu trecem printr-o perioadă foarte bună, dar prin acest meci am dovedit că suntem mai puternici. Este puțin îngrijorător faptul că avem un avantaj mare la pauza meciului și nu putem să ținem de el. Una peste alta, ne bucură foarte mult victoria, aveam nevoie de ea. Cred că în această seară, diferența a făcut-o determinarea și forța echipei. Avem o formație foarte puternică și cred că puteam avea mult mai multe victorii” a declarat Adi Tudor confrom scmpitești.ro

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!