Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: „Sunt convins că BC Mureș poate să se bată la titlu”

Paul Olar

Paul Olar
02.03.2015

După o pauză de trei ani, Adrian Tudor a revenit la BC Mureș Târgu-Mureș. Internaționalul român s-a întors optimist în junglă, mărturisind că a fost curtat și de către alte grupări.

„Mureşul este o echipă foarte bună, eu zic că am făcut alegerea potrivită. Am venit cu gânduri măreţe, deoarece BC Mureş a arătat în ultimele sezoane că este o echipă redutabilă, şi sunt convins că anul acesta poate să se bată pentru titlu. De ce nu? Toate echipele mi se par foarte apropiate valoric, iar Mureşul de data aceasta chiar are o rotaţie foarte bună. Şi eu cred în asta, altfel nu aş fi venit. Am ales oferta Mureşului în pofida altor echipe, pentru că totuşi, cred că am ceva de dat înapoi. Pentru că în sezonul când am fost aici am fost accidentat şi nu am putut să lucrez la capacitatea maximă”, a declarat sportivul, pentru bcmureș.com.

Născut pe 3 martie 1985, Tudor a evoluat de-a lungul carierei la formații precum CSU Ploiești, CS Otopeni, respectiv Steaua CSM EximBank București. În actualul sezon competițional, fundașul are medii de 3.4 puncte, 2.3 recuperări și 0.9 pase decisive.

*Foto: Báthori Zsigmond

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Doamna Tudor!
    Vorba unui prieten "la naiba,mi-s crapate buzele"...nu a facut nici un antrenament acolo.Mai bine lasa pe altii de acolo sa vorbeasca!

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Mures
    La ce lot bun au si in conjunctura actuala,au simtit miros de sange si-si leaga sperantele de ajutorul important al unui roman bun,adica un reviriment al lui Tudor.Desi cred ca mai degraba ii va deziluziona,cum o face peste tot in ultimii ani.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!