Stiri Cupa României Feminin

Adriana Pricop: „Mi-a plăcut jocul echipei mele, însă mai avem de lucrat în apărare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2014

Gruparea CSM Satu Mare şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut într-o dublă manşă de Rapid Bucureşti cu 81-64, respectiv 80-68. Adriana Pricop, antrenoarea formaţiei din Satu Mare a vorbit despre această dublă cu giuleştencele, declarându-se mulţumită de evoluţia elevelor sale. Totodată, aceasta a prefaţat şi noul sezon din LNBF, dezvăluind obiectivele clubului la care antrenează. 

„Au fost două meciuri bune, în special de pregătire, ca să vedem ce lipsuri și cât mai trebuie să muncim pentru noul sezon din Liga Națională. Per total mi-a plăcut jocul echipei mele, însă mai avem de lucrat în apărare. Fiind multe jucătoare noi, până se va omogeniza echipa, va mai trece o perioadă de timp. Toccara Ross va juca, acum nu am putut-o folosi deoarece este o neînțelegere între cele două federații la care a mai jucat, din Columbia și Mexic. Nu are carte verde, dar această problemă se va rezolva curând. În ceea ce privește meciul cu CSS Craiova, nu se pune problema, trebuie să învingem. Obiectivul CSM în acest sezon este o clasare în primele opt locuri, mai exact în 5-8”, a declarat antrenoarea sătmărencelor pentru informatia-zilei.ro. 

Conform sursei amintite mai sus, Biljana Stjepanovic, jucătoare care a ajuns în nord-vestul ţării acum câteva zile, a renunțat să rămână la clubul sătmărean.  Florin Mureșan, președintele secției de baschet de la CSM, a spus că în această săptămână ar putea să ajungă la echipă o nouă jucătoare, o româncă.

Debutul în Liga Naţională de Baschet feminin pentru CSM Satu Mare se va consemna în data de 27 octombrie, atunci când în Sala LPS vor sosi fetele de la SCM CSS Craiova. 

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!