Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Agenția de impresariat ce îl reprezintă pe Steph Curry și-a deschis birou în România

Publicitate TotalBaschet.ro

Publicitate TotalBaschet.ro
05.02.2019

Agenția de impresariat Octagon a intrat pe piață în România. Cu sediile principale în Statele Unite ale Americii, la Chicago și Washington, Octagon reprezintă la nivel global personalități media cât și sportivi talentați din diferite ramuri de sport precum hochei, tenis, baseball, fotbal american, volei sau baschet, ramură unde îl are ambasator pe Steph Curry, de trei ori campion NBA și de două ori declarat MVP al ligii. 

La începutul anului 2014, Octagon și-a îndreptat atenția spre baschetul european, iar astfel s-a lansat proiectul Octagon Basketball Europe, un network în Europa ce în 2019 a ajuns să numere 39 de agenți și 17 birouri în tot atâtea țări. Astfel, OBE deține cel mai mare număr de agenți în Europa la nivel de agenții colaborând în exclusivitate cu cluburile pentru sportivii pe care îi reprezintă.

La nivel de NBA, Octagon reprezintă 27 de sportivi printre care Steph Curry, Seth Curry, Giannis Antetokounmpo, Trae Young, Tomas Satoransky, Donte Divicenzo, Bam Adebayo, Daniel Theis sau Dennis Schroder. În Europa, agenția reprezintă peste 40 de sportivi ce evoluează în Euroligă și EuroCup precum Georgios Printezis, Adam Hanga, Johnny O'Bryant, Thomas Walkup, Marcelo Huertas, James Anderson, Nikola Milutinov, Brock Motum, Michael Roll, Jamel McLean Nikos Zisis, Augusto Lima, Matt Thomas, Tony Gaffney sau Dominic Waters.

Conform unui articol marca HoopsHype, sportivi manageriați de Octagon câștigă anual în NBA suma de 212.648.492 milioane de dolari, aspect ce o clasează pe locul 6 în topul agențiilor nord americane. În schimb, la nivel de Euroligă, OBE reprezintă 17 jucători în ediția 2018/2019, fiind a 3-a agenție într-un top privind numărul de jucători deținuți.

Recent, OBE și-a îndreptat atenția spre baschetul românesc și a decis să deschidă un birou în România, la Cluj-Napoca, prin intermediul agentului licențiat FIBA, membru Octagon, Sabin Gherdan. Acesta ne-a declarat că își va îndrepta atenția spre tinerii practicanți ai baschetului din România.

Proiectul Octagon, prin OBE, este diferit de orice proiect existent pe piață în momentul de față. Suntem un network foarte mare de agenți, 39 la număr, care comunicăm în timp real și avem informații actualizate la sursă din orice piață baschetbalistică din Europa. În general, este foarte greu să asimilezi un flux mare de informații pentru a acoperi eficient întreaga piață. Acest aspect face diferența între calitatea serviciului oferit de o agenție și tocmai de aceea avem nevoie de un număr foarte mare de agenți. Dacă apare o problemă, este rezolvată de agentul care se află personal în acea țară, în acel oraș, agent care îi cunoaște personal pe cei din conducere și are deja o relație de colaborare dezvoltată, bazată pe încredere, cu echipa respectivă.

La nivel de România ne vom îndrepta mai mult atenția spre tinerii practicanți. Din punctul meu de vedere, România nu duce lipsă de talent. Avem jucători talentați, avem jucători care pot face pasul spre competiții importante, doar trebuie să li se ofere oportunitatea potrivită. Aici consider că putem ajuta. Anual avem o serie de oportunități ce pot fi valorificate. Sper să reușim să realizăm ceva frumos pentru viitorul baschetului românesc.

Actualmente, Octagon România reprezintă în țară jucători precum Kevin Hardy, Randal Falker, Porter Troupe, Stanimir Marinov, Vladyslav Koreniuk, Morris Curry sau Sherwood Brown cât și o serie de sportivi autohtoni atât consacrați cât și de perspectivă. 

Success isn’t given, it must be earned, and we support our clients every step of the way. Octagon Basketball’s deep yet ever- evolving footprint and expertise has helped boost our clients to unprecedented heights. Backed by a global network, we continue to capitalize on our unique insights in all aspects of the sport of basketball, both on and off the court. When there is three seconds left on the clock and everything is on the line, you can trust us. We already know the next right move.

Canalul de facebook al Octagon România alături de ultima postare:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!