Stiri

Aikaterini Chatzidkai: „Am învins în apărare și în atac”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.10.2017

Formația turcă s-a impus cu 80-63 în meciul din EuroCup cu campioana României. În prima repriză oaspetele au primit doar 28 de puncte, în timp ce în sfertul trei ACS Sepsi a reușit 26 de puncte. În partea a doua, principala forță ofensivă de la gazde, Marshall, a reușit 18 puncte, dublu față de primele 20 de minute.

„Nu am avut mult timp pentru acest meci pentru că am jucat în campionat acum 3 zile. Apărarea noastră a reușit ca unele jucătoare adverse să nu poată aduce ceea ce pot, dar în repriza a doua nu am putut să facem același lucru. Am păstrat jocul în mână, am făcut ce am dorit și am învins în apărare și în atac”, a declarat după meci antrenoarea de la Hatay BB, Aikaterini Chatzidkai, conform site-ului oficial al gazdelor.  

Campioana României a avut 36,5% reușite din acțiune (27 din 74), în timp ce turcoaicele au marcat jumătate, 30 din 60.

Hatay BB este pe primul loc în grupa D cu patru puncte din patru. Energa Torun și Piestanske Cajky au câte o victorie și o înfrângere, în timp ce Sepsi a pierdut primele două confruntări.  

*foto: Ilkin Mert Uzer

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!