Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al șaselea „double-double” pentru Milivoje Bozovic

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.03.2015

SCM Universitatea Craiova a învins în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin formația Timba Timișoara cu scorul de 91-78.

Milivoje Bozovic a terminat din nou meciul în „double-double”, al șaselea al sezonului pentru jucătorul sârb al Craiovei. Bozovic a totalizat 18 puncte și 12 recuperări, 28 la eficiență. A petrecut 26 de minute și 15 secunde pe parchet și a avut medii de 78 % la aruncările de 2 puncte (7/9), 50% la aruncările de la distanță (1/2) și 33% de la linia de libere.

Bozovic a mai terminat în double-double cu U BT Cluj-Napoca (atât în partida tur, cât și în retur), BC Timișoara (în ambele jocuri) și U Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!