Stiri

Al 3-lea titlu consecutiv pentru Brose Bamberg în Germania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.06.2017

Brose Baskets Bamberg este din nou campioană în Germania, pentru al 3-lea an la rând, după ce a câștigat finala sezonului 2016-2017 în fața celor de la EWE Baskets Oldenburg cu 3-0 la general. 

Formația pregătită de Andrea Trinchieri a câștigat într-o manieră categorică toate cele trei partide ale finalei, 96-60, 88-76, respectiv 76-58 în meciul care a adus cel de-al 9-lea titlu național în Germania din istorie. Brose Bamberg a terminat sezonul regulat pe poziția secundă cu 29 de victorii și 3 înfrângeri, iar în play-off a dispus pe rând de Telekom Bonn, 3-1, respectiv Bayern Munchen în semifinale cu 3-0. 

De cealalată parte, EWE Baskets Oldenburg, echipă cu un singur titlu câștigat, în 2009, a ajuns în finală după ce a încheiat sezonul regulat doar pe poziția a 5-a cu 18 meciuri câștigate și 14 pierdute. În sferturile de finală, Oldenburg a trecut de echipa de pe locul 4, Bayreuth cu 3-1 la general, în timp ce în semifinale a eliminat-o pe câștigătoarea sezonului regulat, Ratiopharm Ulm, cu 3-2 la general. 

Conducătorul de joc al celor de la Brose, francezul Fabien Causeur, a fost desemnat MVP-ul finalei. 

*Foto: Facebook Brose Bamberg

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!