Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al 6-lea double-double pentru Larisa Toma

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.03.2013

SCM Craiova suferă o înfrângere cu Olimpia Brașov, într-o partidă ce a fost decisivă pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. Elevele pregătite de Milan Nisic au cedat cu scorul 55-70 și este greu de crezut că mai pot prinde play-off-ul după acest insucces.

Remarcata din tabăra învinselor a fost veterana Larisa Toma care a izbutit un double-double, fiind al 6-lea din actualul sezon. Sportiva în vârstă de 38 de ani a acumulat 18 puncte, având procentaj de 60% la aruncările de 2 puncte (6 din 10) și 75% la libere (6 din 8), plus o încercare din afara semicercului. La toate acestea se mai adaugă 10 recuperări, dintre care 7 au fost defensive, 3 pase decisive și 3 capace realizate.

În acest meci s-a mai remarcat Marija Prlja cu 18 puncte reușite, 2 recuperări și 3 assisturi. Aceasta a marcat 1 din cele 5 aruncări de 2 puncte și a izbutit 4 aruncări de 3 puncte în acest meci.

În acest sezon din LNBF, Toma are o medie de 10.7 puncte pe meci, 9.3 recuperări și 2.2 pase decisive pentru un indide de 17.3 la capitolul eficiență.

Foto: Gazeta de Sud

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!