Stiri

Al Farouq Aminu va evolua pentru Dallas Mavericks

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2014

După 3 sezoane petrecute alături de New Orleans Pelicans, Al Faruq Aminu a ajuns la o înțelegere cu Dallas Mevericks. Nigerianul a semnat cu formația texană din postura de jucător liber de contract iar termenii contractului său nu au fost dezvăluiți.

În sezonul trecut, Al Farouq Aminu a jucat 80 de meciuri pentru New Orleans Pelicans, în 65 dintre acestea fiind titular. Extrema ce măsoară 2.03 metri a avut medii pe meci de 7.2 puncte, 6.2 recuperări, 1.4 pase decisive și 1.0 intercepții.Mediile carierei ale nigerianului sunt de 6.5 puncte, 5.5 recuperări și 1.1 pase decisive.

Născut la Atlanta, Al Farouq Aminu a urmat cursurile de la Wake Forest University. După absolvire, acesta a fost draftat cu opțiunea a 8-a de Los Angeles Clippers în anul 2010. El a ajuns în New Orleans în 2011, fiind implicat în schimbul care l-a trimis pe Chris Paul la Clippers.

În 2010, Al Farouq Aminu a evoluat alături de echipa națională a Nigeriei la Jocurile Olimpice de la Londra.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate